Nettverk Management

Komplette løsninger for nettverksadministrasjon og -kontroll

Sentralisert nettverksadministrasjon

Med krav til enheter og brukere som vokser eksponentielt sliter organisasjoner med kompleks administrasjon av nettverksmiljøer på flere lokasjoner. IT-avdelinger trenger sentralisert nettverksadministrasjon og omfattende analyser for å sikre at ytelse og sikkerhet alltid opprettholdes.

Arubas verktøy for nettverksadministrasjon er enkle å bruke og designet for alle kundenes behov for administrasjon og drift av nettverk. Kundene dine drar nytte av handlingsrettet nettverksinnsikt fra AIO og varsler rapporter for å sørge for at nettverket fungerer som det skal.

Aruba Airwave

Lokal nettverksadministrasjon for campusnettverk med flere leverandører

AirWave tilbyr detaljert innsyn i kablede og trådløse nettverk, og er den ledende administrasjonsplattformen for lokale campusmiljøer. Ved hjelp av proaktiv overvåkning av tilstanden og ytelsen til alle tilkoblede enheter, gir AirWave IT-teamene all den innsikten de trenger for å øke produktiviteten på den digitale arbeidsplassen.

Les mer

ALSO-fordelen – Aruba nettverk management

ALSOs sertifiserte Aruba-spesialister er klare til å gi deg løsningsbaserte råd og veiledning om konfigurasjon av eksterne access-punkter. Vårt team vil holde deg oppdatert med de seneste nyhetene fra Aruba. De kan hjelpe deg med å undersøke siste status på dine prosjekter.

Support fra design til installasjon og oppstart

Vårt salgs- og tekniske team kan gi deg råd og støtte i hvert trinn – enten du håndterer implementeringen selv eller bruker HPE Pointnext.

Lokalt sertifiserte eksperter

Våre lokale produkteksperter gir deg oppdatert informasjon og råd om de nyeste tilbudene.

Konfigurasjonsveiledning

Konfigurer løsningen din for nettverksadministrasjon med spesialistsupport og tilgjengelig veiledning fra ALSO.

Hjelp med pristilbud

Fullfør tilbudet med hyggelig assistanse fra ALSOs salgsteam.

Har du spørsmål om HPE-løsninger?
Kontakt HPE-teamet i ALSO

De er her for å hjelpe og guide deg.

Ta kontakt

Bli oppringt

Opprett et tilbud nå

Gå til iQuote