Hyperkonvergerte og endringsdyktige løsninger

Leverer enkelhet og fleksibilitet til moderne datasentre

Strømlinjeformede, innovative løsninger for det moderne datasenteret

Hyperkonvergerte systemer – administrer lagring, beregning og nettverk i én applikasjon

Når datasenterinfrastruktur er bygd med forskjellig maskinvare fra ulike leverandører, krever hvert element sin egen administrasjonskonsoll, vedlikeholdsplan, skreddersydde konfigurasjoner og spesialistopplæring. Dette betyr at bedrifter kan lide av komplekse, silo-infrastrukturer som er dårlig utstyrt for å håndtere intense arbeidsoppgaver og applikasjoner på forespørsel.

Hyperkonvergens løser dette problemet, slik at kundene dine kan redusere datasenterets kompleksitet og forbedre skalerbarheten gjennom en virtualisert alt-i-ett-løsning som kombinerer lagring, beregning og nettverk. En hyperkonvertert infrastruktur kontrolleres av programvare innen ett fysisk produkt, noe som forenkler styring, vedlikehold og levering av kritiske IT-tjenester.

I tillegg forbedrer hyperkonvergens datatilgang og hastigheter for apper, fordi lagrings- og prosessorkraft samles på samme fysiske sted, i serverchassiset, slik at ingen data trenger å overføres over nettverket.

Raskere, mer effektivt og svært tilgjengelig


Hyperkonvergens er mer enn bare å slå sammen lagring og beregning til én løsning. Når hele stabelen med infrastrukturkomponenter kombineres med en programvaredefinert plattform, kan komplekse oppgaver utføres på få minutter fremfor timer. Enkle og automatiserte operasjoner eliminerer behovet for spesialiserte IT-ferdigheter og akselererer utplassering og installasjon av infrastruktur, og sparer kundene for tid og penger.

Dette betyr at IT-fagfolk kan administrere en hel IT-stabel fra ett kjent grensesnitt, som forenkler systemadministrasjon og standardiserer IT-systemer på tvers av nettsteder. Videre, med muligheten til å skalere med modulære noder, gir hyperkonvertert infrastruktur enestående fleksibilitet for voksende bedrifter.

Hastighet

Akselerer utplassering og installasjon av infrastruktur

Spar tid og effektiviser applikasjonstjenester med automatiserte operasjoner

Effektivitet

Skaler operasjoner med modulære byggesteiner

Standardiser IT-systemer på tvers av kontorer

Enkel

Administrer med IT-generalister – ingen spesialisering på virtualisering er nødvendig

Gjør systemadministrasjon enklere

HPE SimpliVity

HPE SimpliVity kombinerer IT-infrastruktur, avanserte datatjenester og AI-drevne operasjoner til én integrert hyperkonvergert løsning til en brøkdel av kostnadene for tradisjonelle tilbud.

Utforsk HPE SimpliVity

Endringsdyktige systemer – bygger en skalerbar skyopplevelse på stedet

Når større bedrifter og virksomheter trenger å distribuere nye applikasjoner og tjenester, trenger de ofte nye servere, nettverks- og lagringsløsninger for å følge med etterspørselen. Denne tilnærmingen innebærer å bygge siloer av infrastruktur for å støtte spesifikke arbeidsoppgaver, og som til slutt øker kostnadene og kompleksiteten til å drive datasentre.

Med endringsdyktig infrastruktur kan kundene dine eliminere behovet for spesifikke miljøer for arbeidsoppgaver og få et flytende utvalg av databehandlings-, lagrings- og nettverksressurser som kan leveres og utnyttes på farten for å dekke de unike behovene til enhver applikasjon.

Endringsdyktig infrastruktur er administrert av programvare gjennom et nettbasert grensesnitt. Dette frigjør kundene dine fra begrensninger knyttet til faste maskinvareressurser. HPE Synergy gir deg grunnleggende byggesteiner for privat skyinfrastruktur, med programvaredefinerte ressursgrupper som kan konfigureres uendelig mange ganger og distribueres i løpet av sekunder.

Forbedre datasenterets ytelse med automatisering og orkestrering

Endringsdyktig infrastruktur samler beregnings-, lagrings- og nettverksressurser fra fysisk maskinvare og lokasjoner og kombinerer dem til ressursgrupper. Ved å automatisere enkeltoppgaver og orkestrere arrangement, koordinering og styring av komplekse virtuelle miljøer, gir endringsdyktig infrastruktur deg en optimalisert applikasjonsytelse og skaper mer smidige datasentre gjennom programvaredefinert intelligens.

Hvis en applikasjon for eksempel får en krevende økning i bruk, tildeler programvarelaget automatisk mer datakraft og snurrer øyeblikkelig opp flere kopier på flere virtuelle maskiner, noe som garanterer null forsinkelser for sluttbrukere. Når de tillagte beregningsressursene og virtuelle maskinene ikke lenger er nødvendig, kan de dessuten øyeblikkelig stenges ned og legges tilbake som tilgjengelig kapasitet, klar til omdisponering.

Effektivitet

Aktiver funksjoner som tjeneste

Lever automatisering og orkestrering

Optimaliser delte ressurser

Fleksibilitet

Opprett en hvilken som helst serverkonfigurasjon

Støtt enhver maskinvareabstraksjon

Støtt blandede arbeidsoppgaver som virtuelle maskiner, containere og fra grunnen av

Smidighet

Forbedre distribusjonstidene for servere

Støtt BYO-programvaremodeller

Kontroller data-, lagrings- og nettverksressurser på alle steder og for alle arbeidsoppgaver gjennom ett grensesnitt

HPE Synergy


HPE Synergy, en kraftig programvaredefinert løsning, gjør det mulig for kundene dine å komponere flytende kapasitet med fysiske og virtuelle beregnings-, lagrings- og nettverksressurser i hvilken som helst konfigurasjon alle arbeidsoppgaver.

Utforsk HPE Synergy

Hvordan kan HPE Synergy hjelpe kundene dine?

 • Rask distribusjon av IT-tjenester
  Synergy kan gjenopprette en virtuell maskin på 1 TB fra en sikkerhetskopi på mindre enn 1 minutt.
 • Ubegrensede konfigureringsmuligheter
  Ikke mer spesialisert maskinvare for spesialiserte arbeidsoppgaver. Kjør arbeidsoppgaver med VM og containere sammen fra grunnen av, og redesign samt omdisponer ressurser umiddelbart.
 • Automatisering
  Synergy har et kraftig API-lag som lar utviklere bygge applikasjoner som samhandler med infrastrukturen de kjører på. IT Ops kan bruke API til å automatisere vanlige konfigurasjons- og vedlikeholdsoppgaver.
 • Lettvint oppgradering
  Hvis den fysiske kapasiteten blir lav, kan en ekstra Synergy Frame enkelt legges til i en eksisterende klynge. Den nye rammen vil automatisk oppdage, konfigurere og legge til beregnings- og lagringsressurser i utvalget.

Er du ny på HPE hyperkonvergerte eller endringsdyktige systemer? Få ALSO-fordelen

ALSO er unikt posisjonert for å hjelpe deg med å konfigurere og distribuere HPE hyperkonvergerte og endringsdyktige systemer. Vårt team av produkt- og salgseksperter kan hjelpe deg med å definere og implementere de beste løsningene for kundene dine.

Support fra design til installasjon og oppstart

Vårt salgs- og tekniske team kan gi deg råd og støtte i hvert trinn – enten du håndterer implementeringen selv eller bruker HPE Pointnext.

Lokale produkteksperter

Våre lokale produkteksperter gir deg oppdatert informasjon og råd om de nyeste tilbudene.

Konfigurasjonsstøtte fra spesialister

Konfigurer endringsdyktige og hyperkonvergert infrastruktur med spesialister og tilgjengelig veiledning fra ALSO.

Hjelp med pristilbud

Fullfør tilbudet med hyggelig assistanse fra ALSOs salgsteam.

Har du spørsmål om HPE-løsninger?
Kontakt HPE-teamet i ALSO

De er her for å hjelpe og guide deg.

Ta kontakt

Bli oppringt

Opprett et tilbud nå

Gå til iQuote