3rd Gen Intel® Xeon®-prosessorer

Oppnå mer med fleksible, høytytende CPU-er

Lær om siste nytt innen Intel-prosessorteknologi slik at du kan foreta en informert beslutning når du velger prosessor til ditt neste serverkjøp.

Nestegenerasjons Intel-prosessorteknologi

3rd Gen Intel® Xeon®-prosessorer er utformet for å være grunnmuren i sikre, smidige hybrid sky-baserte datasentre. Med forbedret maskinvarebasert sikkerhet og en enestående prosessorytelse med flere socketer, er disse prosessorene bygd for målkritiske arbeidsbelastninger, maskinlæring, AI, HPC (høytytende databehandling) og arbeid via flere skyer. Tilgjengelig med opptil 40 kjerner.

Oversikt over de viktigste fordelene

Med sin pålitelige og maskinvareforbedrede levering av datatjenester, styrker disse CPU-ene håndteringen av I/U, minne, lagring og nettverksteknologier for å kunne utnytte nyttige innsikter fra vår stadig mer datadrevne verden.
Oppdag hvordan 3rd Gen Intel® Xeon®-prosessorer kan forbedre kundenes datasentre.

Utformet for enhver utfordring

Optimalisert for skybaserte arbeidsbelastninger samt arbeidsbelastninger for bedrift, HPC, nettverk, sikkerhet og IoT, med 8 til 40 kraftige kjerner og en lang rekke frekvenser, funksjoner og effektnivåer.

Innebygd AI-akselerasjon

Den eneste datasenter-CPU-en med innebygd AI-akselerering, ende-til-ende-verktøy for datavitenskap og et økosystem av smarte løsninger.

Forbedret skybasert ytelse

Laget spesielt for behovene ved skybaserte arbeidsbelastninger samt en lang rekke XaaS-miljøer.

Enestående ytelse

Basert på en balansert og effektiv arkitektur som styrker kjerneytelsen, minnet og I/U-båndbredden for å akselerere de ulike arbeidsbelastningene i alt fra datasenter til intelligent edge.

Ytelse du kan stole på

  • Velg 3rd Gen Intel® Xeon®-prosessorer som støtter opptil 28 kjerner per prosessorer i konfigurasjoner med fire og åtte socketer, for å styrke ytelsen, gjennomstrømmingen og CPU-frekvensene.
  • 4–8-socket 3rd Gen Intel® Xeon® -systemer leverer mange kjerner per socket/prosessor, som vil si opptil 224 kjerner per server i en 8-socketplattform.
  • Opptil seks Intel UPI-kanaler (UltraPath Interconnect) gir økt plattformskalerbarhet og forbedret båndbredde i CPU-en for I/U-intensive arbeidsbelastninger, noe som gir en smidig balanse mellom forbedret gjennomstrømming og energieffektivitet.

Intel Deep Learning Boost

Innebygd arbeidsbyrde- og tjenesteakselerering
Intel Deep Learning Boost-akselerering (Intel DL Boost) er bygd inn spesielt av hensyn til fleksibiliteten det gir til å kjøre komplekse AI-arbeidsbyrder på samme maskinvare som den kundene bruker til eksisterende arbeidsbyrder.

  • Med int8 som er tilgjengelig på alle 3rd Gen Intel® Xeon®-prosessorer, kan Vector Neural Network Instructions (VNNI) forbedre arbeidsbelastninger knyttet til slutninger ved å maksimere bruken av compute-ressurser, forbedre hurtigbufferutnyttelsen og redusere mulige båndbreddeflaskehalser.
  • Med bfloat16 som er tilgjengelig på utvalgte 3rd Gen Intel® Xeon®-prosessorer, kan bransjens første X86-støttede 16-biters Brain Floating Point (blfoat16) 5 gi bedre artificial intelligence-slutninger og opplæringsytelse med Intel Deep Learning Boost.

Total sikkerhet

3rd Gen Intel® Xeon®-prosessorer utgjør et revolusjonerende fremskritt for personvernet og sikkerheten, ved å inkludere Intel SGX som beskytter dataene og programkoden under bruk. Dette tilrettelegger for nye samarbeidsformer hvor data kan deles uten at det går ut over personvernet.
Intel SGX oppretter sikrede enklaver i minnet, hvor data og programkode kan verifiseres, beskyttes og vernes mot innsyn mens de behandles.

Sørg for at data og kode er isolert og bedre beskyttet mot inntrengere, skadelig programvare og til og med skyleverandører.

Det ultimate innen skyfleksibilitet

De nyeste 3rd Gen Intel® Xeon®-prosessorene er basert på flere års skyinnovasjon, og kan tilpasses kundenes unike behov gjennom innebygd AI, Intel Crypto Acceleration og avanserte sikkerhetsfunksjoner.
Siden de er basert på åpne standarder og API-er med fullt optimalisert programvare og sikkerhet fra maskinvare på høyere nivå, kan 3rd Gen Intel® Xeon®-prosessorer enkelt skaleres både oppover og utover.
Du får fleksibiliteten du trenger for å tilpasse kundenes infrastruktur til endrede behov, strømlinjeforme kostnadene og styrke datastyringen.

Relasjonsdatabase

Analyser

AI

Webtjenester

Virtuelt skrivebord (VDI, WVD)

Kompatibilitet for HPE Proliant DL-servere med 3rd Gen Intel® Xeon®

Skalerbare 3rd Gen Intel Xeon-prosessorer er kompatible med følgende servere:

HPE ProLiant DL 380 Gen 10 Plus

HPE ProLiant DL 360 Gen 10 Plus-servere

Klar til å starte konfigureringen?

Nå kan du konfigurere dine foretrukne servere med Intel-prosessorer i iQuote.

Gå til iQuote

Har du spørsmål om HPE-løsninger?
Kontakt HPE-teamet i ALSO

De er her for å hjelpe og guide deg.

Ta kontakt

Bli oppringt

Opprett et tilbud nå

Gå til iQuote