Opplev ultimate produktivitet med Philips Ultra Wide-skjermer

På dagens arbeidsplasser øker kravene til oss for å stadig prestere høykvalitetsarbeid og utføre oppgaver som blir stadig mer teknisk krevende. Omfattende regneark, for eksempel, har en tendens til å fylle opp mindre skjermstørrelser og skape en minst sagt frustrerende hverdag. I Philips' nylanserte serie med skjermer på 34"-40", kombineres større skjermer med nyttige funksjoner for å skape en omfattende løsning for økt arbeidsflyteffektivitet.

Philips UltraWide-serien kombinerer større skjermstørrelser med krystallklar oppløsning og dyp fargeintensitet, noe som er utmerket for å fange opp detaljer. Utvalgte skjermer leveres også med en innebygd Windows Hello-drevet webkamera*, og en strømlinjeformet USB-C-tilkobling*. Å investere i en UltraWide-løsning fra Philips kan ha flere fordeler for deg.

For mange kan friheten som en skjerm i 34"-40"-tommers området fjerne mange hindringer som begrensende skjermstørrelser skaper. Sammen med ekstra funksjonalitet og fokus på komfort, står brukeropplevelsen i fokus. Finn riktig løsning for deg og invester i en Philips UltraWide-skjerm i dag!

Den 40B1U5601H/00 40-tommers skjermen med USB-C-tilkobling gir både utmerket ytelse og nytteverdi. Ved å kombinere krystallklar IPS (3440x1440 WQHD) oppløsning med et integrert webkamera, skaper den den ultimate arbeidsstasjonen.

Kjøp her

Den 40B1U5600/00 40-tommers skjermen med USB-C-tilkobling er utstyrt med krystallklar IPS (3440x1440 WQHD) skjerm, kombinert med hastigheten og nytteverdien til USB-C, for en utmerket brukeropplevelse.

Kjøp her

Forenkle hverdagen din, invester i Philips Ultra Wide.

Se og kjøp produktene her

34B1U5600CH/00

Forenkle hverdagen din med denne buede 34-tommers QHD-oppløsningsskjermen med USB-C-tilkobling. Den er utstyrt med et innebygd 5 MP webkamera med støyredusering, RJ45 Ethernet og ergonomisk justerbarhet for en ekte alt-i-ett-løsning.

Kjøp her

346P1CRH/00

Opplev ekte nytte og ytelse med denne buede 34-tommers WQHD-skjermen fra Philips. Den leverer både skarpe og fantastiske visuelle opplevelser, samt USB-C-funksjonalitet, et sikkert pop-up webkamera og HDR400.

Kjøp her

346B1C/00

Denne buede 34-tommers skjermen leverer en romslig skjerm med skarpe og jevne WQHD @ 100Hz visuelle opplevelser. Den bruker USB-C for en høyhastighets, en-kabel-tilkobling for ekte nytte.

Kjøp her

346E2LAE/00

Denne skjermen kombinerer høyoppløselige panoramavisuelle opplevelser med alt-i-ett nytteverdi. Den leverer WQHD @ 100 Hz for en skarp og jevn bildekvalitet, sammen med høyhastighets USB-C-tilkobling for en utmerket brukeropplevelse.

Kjøp her