APC Easy Racks og PDU-er

Enkelt. Sikkert. Skalerbart.

Gjør det neste datasenterprosjektet ditt enklere med et utvalg av racks og PDU-er som er enkle å justere og tilpasse. APC Easy Racks og PDU-løsninger kan tilby alt fra nettverksskap til serverrom og til og med hele datasentre.

Hvorfor velge APC Easy Racks?

Racks er en viktig komponent i alle datasentre. Men i prosjektdesignet er de ofte bare en ettertanke. Ved å velge et pålitelig rackoppsett av høy kvalitet, kan du beskytte kostbare IT-investeringer og forbedre infrastrukturdistribusjonen helt fra starten av.

Hvorfor velge APC Power Distribution Units?

Øk effektiviteten til datasenterprosjektene dine med de riktige strømdistribusjonsløsningene. Lever pålitelig og effektiv distribusjon av nettverksstrøm som passer alle budsjetter og applikasjoner.

Finn ut mer

Velg APC Easy Racks og PDU-er for å bygge et sterkt
fundament for IT-infrastrukturen til kundene dine.

Entdecken Sie, warum ALSO APC Easy Racks empfiehlt

Rask oppstart

APC Easy Racks leveres ferdig montert for rask og enkel distribusjon. Hvert stativ leveres komplett med nivellerende føtter, delte bakdører, hjul og tilbehørsbraketter bak.

Overlegen pålitelighet

APC Easy Racks er bygget for å vare. Den holdbare konstruksjonen er industristandard EIA-310-E-kompatibel, UL-listet og leveres med 5 års garanti som standard.

Design som kan tilpasses

APC Easy Racks tilbyr et bredt spekter av alternativer, slik at du kan lage en skreddersydd lagringsløsning. Tilgjengelig i en rekke størrelser for alle bruksområder. Legg deretter til integrerte PDU-er, kabelhåndtering, hyller, kjølesystemer og mer.

Ultimat beskyttelse

APC Easy Racks bidrar til å beskytte kundenes IT-investeringer med en rekke fysiske sikkerhetsfunksjoner pluss ekstrautstyr som IP-kameraer, fuktighets- og temperaturdetektorer, og Smart-UPS.

Se hele utvalget av APC Easy Racks i ALSOs nettbutikk.

Kjøp nå

Easy Rack for alle slags scenarioer

APC Easy Racks kan konfigureres for å passe til alle typer IT-program. Velg mellom en rekke høyder, bredder, og dybder i tillegg til valgfrie sidehus. Design skreddersydde lagringsløsninger for å beskytte kritisk infrastruktur i datasentre i alle størrelser.

Skreddersy APC Easy Rack-prosjektet ditt

Finn ut mer om ekstrautstyr som er tilgjengelig for APC Easy Racks.

Hyller, paneler og beslag

Sikkerhet

NetBotz Rack Access tilbyr en fullt integrert, skalerbar løsning for rack-håndtering for å administrere rettigheter til tilgangskontroll på rack-systemer.

NetBotz Camera Pods leverer varsler for bevegelsesdeteksjon som gir forbedret inntrengingsdeteksjon og sikkerhet.

Netbotz-sensorene tilbyr et bredt spekter av plug-and-play-tilganger og omgivelsessensorer som gir et komplett bilde av kundenes IT-miljø.

APC Easy Rack PDU Temperature and Humidity Sensors overvåker kundenes datasentermiljø på en nøyaktig måte og bidrar til å opprettholde ideelle forhold.

Finden Sie heraus, warum ALSO APC Power Distribution Units empfiehlt

Easy Basic Rack PDU

Mer enn bare en strømskinne. Easy Rack Basic PDU er en pålitelig og kostnadseffektiv løsning som passer alle budsjetter og applikasjoner.

Se hele spekteret av APC PDU-er i ALSOs nettbutikk.

Kjøp nå

Klar for den ultimate løsningen for datasenterrack og strøm?

Se hele utvalget av APC Easy Racks og APC PDU-er i ALSOs nettbutikk.

Kjøp nå

Har du spørsmål eller trenger hjelp?

Kontakt ditt lokale ALSO-team for råd om hvordan du skal velge riktig rack og tilbehør for det neste prosjektet ditt.

Kontakt oss!