Det beste har akkurat blitt bedre


Moderne kontorer kan noen ganger være vanskelige å jobbe på. Mange bedrifter blir mer og mer komplekse, noe som betyr at behovet for konsentrasjon og samarbeid øker. I et åpent kontormiljø kan dette ofte være vanskelig.


Kundene dine trenger en ny standard for profesjonelle hodetelefoner – og du kan være den som gir den til dem. Evolve2 er laget med den siste fremtidsrettede teknologien og basert på dagens standard for å tilby bedre ytelse på alle måter, noe som betyr merverdi til kundenes investering over tid.

 

EVOLVE HAR UTVIKLET SEG. MØT EVOLVE2
– DEN NYE STANDARDEN

 

OPPGRADER

Frist kundene dine med en oppgradering


Kundene dine kjenner Evolve og de har vært fornøyde med serien, som ikke er markedsleder uten grunn. Kundene dine må nå håndtere et økende krav til den moderne arbeidsplassen. De har behov for høyest mulig ytelse som standard. Oppgrader løsningen hos eksisterende kunder og skap mersalg hos nye kunder med en høyere margin, som er overlegen på alle tenkelige måter. Med Evolve2 endrer vi spillereglene i det åpne kontormiljøet, utenfor kontoret og på farten.


Høy ytelse som standard. Det er den nye standarden

NY SALGSMULIGHET

Øk inntektene dine


Hva er hemmeligheten bak gode inntjeningsmuligheter? Det er å tilby kundene dine noe de ikke kan motstå, nemlig Evolve2. Den nye serien utfyller den markedsledende Evolve-serien og er her for å støtte deg med å vinne mer forretning på toppen av det opprinnelige salget av Evolve.


Det er den nye standarden til en ny tid

TEKNOLOGI

Takket være programvaren vår vil maskinvaren du selger gi verdi


Fremtidsrettet teknologi som blir bedre med alderenEvolve2 er rett fra esken utstyrt for å kunne håndtere utfordringene på morgendagens arbeidsplasser. Og takket være programvaren vår, vil maskinvaren du selger faktisk skape merverdi for kundene dine over tid. Vi vil kontinuerlig legge til ny programvare og analytiske egenskaper for å sikre at serien fortsetter å overgå konkurrentene. Perfekt for en stadig skiftende og moderne forretningsverden.


Evolve2: Hvis du synes den er fantastisk nå, så bare vent ...

UC-BRUKERTILPASNING

UC-sertifisert betyr UC-tilfredshet


Evolve2 fungerer med alle ledende UC-plattformer og er vår første serie med hodetelefoner som er sertifisert for MS Teams og som dermed møter kravene til Microsofts åpne kontormiljøer. Vi kan derfor garantere den beste opplevelsen. Øk kundenes brukertilpasning ved å hjelpe teamene deres å se det fulle potensialet ved plattformen de bruker. Fordi jo mer de bruker og elsker den, jo mer vil de elske den og bruke den.


Den nye standarden for tilfredshet. Garantert

Jabra Evolve2 – den nye standarden.

 

Tillit


Vær den eksperten som kundene dine trenger


Når kundene navigerer gjennom tåken i sin digitale utvikling, trenger de pålitelige rådgivere for å styre dem i riktig retning. Det er her du kommer inn. Evolve2 setter en ny standard for profesjonelle hodetelefoner, noe som gir deg en mulighet til å snakke om fremtidens moderne arbeidsplass..


Vis dem at du har gjort hjemmeleksen din


E-læring og videoer kommer snart. E-læring og videoer vil være tilgjengelige på Jabras partnerportal: Jabra One Zone. Du kan hente databladene for både UC- og MS-variantene her.