HPE Storage Coach

Slå konkurrentene dine ved hjelp av ips og triks som lærer deg de beste måtene å selge de nyeste HPE-lagringsløsningene på.

Finn ut mer

Med så mange lagringsløsninger på markedet kan det være vanskelig å ha oversikt over alle detaljene. Men jo bedre du forstår produktene dine, jo lettere er det å selge dem. Hvordan klarer du å holde tritt med produktdetaljer og nye utgivelser samtidig som du finner tid til å faktisk selge lagringsløsninger til kundene dine?

Hvis du vil slippe å laste ned tekniske spesifikasjoner eller lese detaljerte produktoppdateringer – da har vi svaret.

Møt dine HPE storage eksperter

HPE storage coach er laget for å hjelpe deg med å øke salget ved å samle all viktig informasjon du trenger i opplæringsvideoer som er enkle å forstå.

Få de nyeste detaljene om HPE-lagringsløsninger for datasenter – direkte fra eksperter som Mauro Bassini, Chuck Hooke og Bob DeVita. Hver av de korte videoene fokuserer på et bestemt emne som bidrar til å legge grunnlaget for en vellykket salgskampanje.

Fra dypdykk i teknisk kompetanse og identifisering av ideelle kunder, til innsalg og produktdemonstrasjoner, hjelper ALSO og HPE deg.

Videoer er tilgjengelige på engelsk med undertekster.

Meld deg på

Få en Storage Coach

Bare fyll ut navn, e-post og jobbtittel, og trykk deretter på send-knappen for å begynne å få e-poster om storage levert til innboksen din hver andre til tredje uke. Registrer deg for å få videoene!