1. Tilbake


Hvorfor holde deg til løsninger som er “gode nok" når du kan få det beste innen moderne samarbeidsløsninger? Bose er nå en del av ALSO-universet og forbedrer samarbeidsløsningene for alle typer bedrifter, både små og store. Den sømløse integreringen av Bose-produkter med eksisterende plattformer som Microsoft Teams og Zoom gir forbedret video- og lydytelse til alle rom uten problemer.


TO NYE BOSE-PRODUKTER DU
VIRKELIG IKKE BØR GÅ GLIPP AV

Den beste videoplanken i byen: Bose Videobar™ VB1 alt-i-ett USB-konferanseenhet

Seks strålestyrte mikrofoner fokuserer automatisk på stemmer i rommet og avviser støy. Et 4K ultra-HD-kamera med automatisk innramming gir krystallklar video, noe som hjelper eksterne deltakere til å føle at de er i rommet. Proprietær Bose-lyd støtter multimediepresentasjoner, spiller av Bluetooth-lyd og sikrer at stemmene i samtalen høres naturlige ut. Med enkeltkabeltilkobling er det ikke behov for separate lyd- og videokabler ved bordet.

Alle gode ting kommer ovenfra:
Bose Ceiling Audio Solution ES1

Et ryddig bord gir mer plass til å fokusere på ideer! Bose ES1-systemet er en fullt sertifisert løsning, klar for rask distribusjon og konfigurasjon av elektronikken, noe som reduserer installasjonstiden. Ved å kombinere den retningsbestemte EdgeMax EM180-høyttaleren, Sennheiser TeamConnect Ceiling 2-mikrofonen, ControlSpace EX-440C-prosessoren og PowerSpace P2600A-forsterkeren, gir denne løsningen klare og forståelige forhold i møterommet.


En rask oversikt over noen av produktene som venter på deg:


LA OSS JOBBE SAMMEN FOR ET MODERNE SAMARBEID!

Trenger du mer informasjon om spesielle produkter
eller rådgivning om individuelle krav?
Vi hjelper deg gjerne:

Bjørn Olsen

Bose Professional

E-Mail: Bjorn.Olsen@also.com