1. Tilbake


Hvorfor holde deg til løsninger som er “gode nok" når du kan få det beste innen moderne samarbeidsløsninger? Bose er nå en del av ALSO-universet og forbedrer samarbeidsløsningene for alle typer bedrifter, både små og store. Den sømløse integreringen av Bose-produkter med eksisterende plattformer som Microsoft Teams og Zoom gir forbedret video- og lydytelse til alle rom uten problemer.


TO NYE BOSE-PRODUKTER DU
VIRKELIG IKKE BØR GÅ GLIPP AV

Den beste videoplanken i byen: Bose Videobar™ VB1 alt-i-ett USB-konferanseenhet

Seks strålestyrte mikrofoner fokuserer automatisk på stemmer i rommet og avviser støy. Et 4K ultra-HD-kamera med automatisk innramming gir krystallklar video, noe som hjelper eksterne deltakere til å føle at de er i rommet. Proprietær Bose-lyd støtter multimediepresentasjoner, spiller av Bluetooth-lyd og sikrer at stemmene i samtalen høres naturlige ut. Med enkeltkabeltilkobling er det ikke behov for separate lyd- og videokabler ved bordet.

Alle gode ting kommer ovenfra:
Bose Ceiling Audio Solution ES1

Et ryddig bord gir mer plass til å fokusere på ideer! Bose ES1-systemet er en fullt sertifisert løsning, klar for rask distribusjon og konfigurasjon av elektronikken, noe som reduserer installasjonstiden. Ved å kombinere den retningsbestemte EdgeMax EM180-høyttaleren, Sennheiser TeamConnect Ceiling 2-mikrofonen, ControlSpace EX-440C-prosessoren og PowerSpace P2600A-forsterkeren, gir denne løsningen klare og forståelige forhold i møterommet.


En rask oversikt over noen av produktene som venter på deg:

Bose Videobar VB1-konferanseenheten er Zoom-sertifisert!

Nå kan brukere forvente at Bose premium lyd og video følger med deres pålitelige Zoom-kommunikasjonsopplevelse av høy kvalitet.

Lyd- og videoklarhet på neste nivå og verifisert interoperabilitet er nå tilgjengelig for Zoom-rom.

Zoom-sertifisering lanseres med utgivelsen av VB1 Firmware v1.2, sammen med mange andre nye funksjoner.

Kjøp nå!


LA OSS JOBBE SAMMEN FOR ET MODERNE SAMARBEID!

Trenger du mer informasjon om spesielle produkter
eller rådgivning om individuelle krav?
Vi hjelper deg gjerne:

Bjørn Olsen

Bose Professional

E-Mail: Bjorn.Olsen@also.com