Som HP-partner foretrekker du selvsagt å kjøpe produkter til dine kunder til best mulig pris. Det forstår vi godt, og derfor har vi utviklet et nytt program for alle de nordiske landene: HP Smart Buy. Med dette programmet gjør vi det enda enklere for deg som HP-partner å handle hos oss.


Hva er HP Smart Buy?

HP Smart Buy er et spesialprogram for HP-partnere i Norden, der du kan kjøpe utvalgte HP-produkter til konkurransedyktige priser. Dermed bidrar programmet til at du forbedrer din egen konkurransedyktighet. Våre produktsjefer har valgt ut produkter som skal være en best mulig match for dine ønsker og for dine kunder. Vi overvåker kontinuerlig produktene og prisene som tilbys. Derfor kan vi raskt gjøre nødvendige endringer for å sikre vår konkurransedyktighet i markedet.


Spesifikt for SMB

HP Smart Buy er utviklet spesifikt for partnere med kunder innen SMB-segmentet. Vi mener at SMB-kunder fortjener de aller beste produktene, og at disse produktene bør leveres av en partner de stoler på. Vi vil gjøre det enkelt for deg som er HP-partner med kunder i dette segmentet, å velge de riktige produktene. På denne måten kan du oppnå en stabil og bærekraftig profittmargin på salg av HP-produkter til kundene dine. Fokuset på valg av produkter er selvsagt kundene i SMB-segmentet, og spesifikt på produkter i 400- og 600-seriene.

Fordelene ved HP Smart Buy

Spesielt utvalgte HP-produkter for partnere med SMB-kunder.

Kjøp av utvalgte HP-produkter til konkurransedyktige priser.

Kontinuerlig overvåkning av produkttilbud og priser, slik at du kan fortsette å være konkurransedyktig.

Bedre innsikt i hvilke produkter som er best for deg å selge.

Du fortsetter å få kontantbonus på hvert HP Smart Buy-produkt du selger til kundene dine.

Så dra nytte av HP Smart Buy-programmet i dag og oppnå høyere salgsmarginer på spesielt utvalgte HP-produkter.

Kjøp her