Surface Book 3 for næringslivet

Ytelse og allsidighet forenes i vår kraftigste bærbare Surface Laptop så langt. Hastighet, grafikk og lang batteritid kombinert med fleksibiliteten til en robust bærbar PC, et prosessordrevet nettbrett og et bærbart studio.

Mer fra boken du kjenner

Takle tøffe oppgaver uansett hvor du vil arbeide. Surface Book 3 har større hastighet enn tidligere og raskere minne med opptil 1 TB lynrask lagringskapasitet.

Bygd for ytelse

Vår kraftigste Surface-enhet så langt er en bærbar PC for næringslivet med høy ytelse som kan hjelpe deg med å håndtere komplekse oppgaver. Surface Book 3 er raskere enn noensinne, og optimalisert for produktivitet.

Bærbar PC-modus

Et slankt og bærbart kraftverk med opptil 17 timer batteritid. Arbeid med profesjonell programvare med fullt tastatur, styreplate og berøringsskjerm.

Studiomodus

Fold Surface Book 3 til studiomodus for å tegne og lage skisser komfortabelt og naturlig. Legg til Surface Dial og penn for å få en oppslukende kreativ opplevelse.

Nettbrettmodus

Koble fra den imponerende PixelSense™-skjermen for å gjøre om Surface Book til et tynt, kraftig og lett Intel® Core™ ii7-nettbrett som du kan ta med overalt.

Visningsmodus

Koble fra skjermen med et trykk på en knapp, snu den rundt og koble den til igjen for å dele innhold og presentasjoner. Perfekt for å se favorittprogrammene dine.


Kjøp Surface Book 3 hos ALSO

  ALSO SKU Navn Din pris