HPE GreenLake StorageTilby HPE Nimble Storage med
skyfleksibilitet og lokal kontroll

Si farvel til overprovisjonering

Nå som en del av HPE GreenLake: Swift salgsprogram, er HPE GreenLake Storage tilgjengelig i en rekke standardkonfigurasjoner.

Med null overprovisjonering, et grensesnitt skyadministrasjon og fleksibiliteten til å skalere kapasitet når kundene trenger det, er HPE GreenLake Storage perfekt for kunder med ambisiøse vekstplaner, eller for de som raskt trenger å konfigurere eller skalere lagring etter hvert som arbeidsbelastningen endres.

Lever skylagring raskere med ekstra sikkerhet og lokal kontroll

HPE GreenLake Storage, som kjører på HPE Nimble-maskinvare, har også fordelene med HPE Infosight, en bransjeledende AI Ops-plattform som overvåker lagringsarrayer og løser 86 % av vanlige datasenterfeil og feilkonfigurasjoner før de skjer.

Med All-Flash- eller Hybrid-Flash-konfigurasjoner, samt en rekke nettverksalternativer, gir HPE GreenLake Storage kraften, fleksibiliteten og brukervennligheten som offentlige skybrukere trenger, i en lokal løsning kundene dine kan kontrollere.

Hvem kan dra nytte av HPE GreenLake Storage?

  • Kunder som ser etter en fleksibel lagringsløsning med høy ytelse hvor man betaler for bruk, og en løsning som kan skaleres raskt for å imøtekomme behovet.
  • Kunder som ønsker å beholde kontrollen over dataene sine i sitt eget datasenter.
  • Kunder som trenger stor lagringskapasitet, men som oppdager at kostnadene for maskinvare er for høye.

Tre grunner til at du skal tilby HPE GreenLake Storage

Rask og enkel bestilling

Bestill HPE GreenLake Storage-konfigurasjoner raskt og enkelt gjennom ALSO Cloud Marketplace. Ingen sertifisering av HPE GreenLake-løsninger kreves.

Standardkonfigurasjoner

Tilby kundene dine standardiserte HPE Nimble Storage-konfigurasjoner for en enklere og bedre måte å selge på!

Pay-as-you-use-modell

Enten lagringsbehovet vokser fra 10 TB til 10 PB, betaler kundene dine bare for lagringskapasiteten de bruker, samtidig som de har mulighet til å utvide, når de trenger det.

Velg HPE GreenLake Storage-konfigurasjonen

Velg mellom en rekke standardiserte HPE Nimble-maskinvarekonfigurasjoner
som starter fra 30 TB over tre til fem år:

  • HPE Nimble Hybrid Flash 40
  • HPE Nimble All Flash 40
  • HPE Nimble Hybrid Flash 60
  • HPE Nimble All Flash 60

HPE Nimble All Flash Arrays

Perfekt for mellomstore og store bedrifter som jobber med latensfølsomme arbeidsbelastninger med høy ytelse.

HPE Nimble All Flash Arrays er enkel å distribuere og administrere, og er den perfekte kombinasjonen av All Flash-ytelse og HPE Infosight’s prediktiv analyse. Kundene dine kan oppnå rask, pålitelig tilgang til data og 99,9999 % garantert tilgjengelighet.


Les mer

HPE Nimble Hybrid Flash Arrays

Ideell for små og mellomstore bedrifter som ønsker å implementere sin første Hybrid Flash-array.

HPE Nimble Adaptive Flash Arrays kombinerer harddisker med SSD-er i en hybridkonfigurasjon, og gir en kostnadseffektiv lagringsløsning til små og mellomstore bedrifter som trenger akselerert flashytelse og robust sikkerhetskopiering og nødgjenoppretting.


Les mer

HPE GreenLake Storage er nå tilgjengelig via ALSO Cloud Marketplace

Det har aldri vært enklere å kjøpe HPE GreenLake Storage. Bare logg inn på ALSO Cloud Marketplace, søk etter HPE Nimble Storage - konfigurer og få en pris på løsningen. ALSO-kunder trenger kun HPE Partner-ID og en ALSO Cloud Marketplace-konto for å komme i gang.

Registrer deg for HPE Partner-ID

Få en HPE Partner-ID for å få tilgang til Partner Ready-portalen – den globale gatewayen til alt du trenger for å gjøre forretninger med HPE.

Registrer deg nå

Registrer deg for ALSO Cloud Marketplace-konto

ALSO Cloud Marketplace gjør det enklere enn noensinne ved å skreddersy tjenester etter kundenes behov. Kombiner vårt brede utvalg av skyløsninger med ditt eksisterende produkt- og tjenestetilbud. Når du har valgt tjenestene, kan du angi tilpassede priser og sende tilbud umiddelbart.

Registrer deg nå

Gå til ALSO
Cloud Marketplace

Log in

Har du spørsmål om HPE-løsninger?
Kontakt HPE-teamet i ALSO

De er her for å hjelpe og guide deg.

Ta kontakt

Bli oppringt

Opprett et tilbud nå

Gå til iQuote