Din karriere i ALSO

Vi er alltid på utkikk etter nye, talentfulle medarbeidere som kan bidra med ny kunnskap og erfaring, og som kan bidra til at selskapet også fortsetter å vokse og utvikle seg. Kanskje er du den vi leter etter?

Å være en del av ALSO betyr at du trives i et miljø der du forventes å gjøre ditt beste. Du blir en del av en velfungerende arbeidsplass med gode kolleger, humor og en uformell tone. Vi har en sterk og vinnende kultur, og du vil bli inkludert i en travel hverdag hvor engasjement og lojalitet betaler seg.

Vi jobber ut fra disse 4 prinsipper:

  • Fast
  • Fun
  • Flexible
  • and Focus

De fire prinsippene hjelper til med å støtte vårt arbeid for å oppfylle vår filosofi, som nummer én eller to i IT-distribusjon i alle landene vi er representert i.

Les også om vår filosofi og strategi:

Vi tror at mangfold skaper kreativitet og utvikling

Vi streber etter å ha et variert og inkluderende arbeidsmiljø, hvor hver ansatt føler seg verdsatt og anerkjent for sitt unike talent - uavhengig av alder, kjønnsidentitet, seksuell orientering, etnisitet, religion eller fysisk funksjonshemning. Kort sagt, en arbeidsplass hvor alle kan være seg selv. Alle interesserte parter oppfordres derfor til å søke ledige stillinger. Ingen søknader er uønsket.

Jobbmuligheter i ALSO

Når du sender inn en søknad til ALSO, må dette gjøres via LinkedIn.
Du kan alltid finne ledige stillinger her

Har du spørsmål, vennligst kontakt ALSO HR på epost: hr.scandic@also.com

Jobbs i Norge