HPE MSA Gen6

En kraftig utvikling i lagringsytelsen

Lagring på bedriftsnivå til en lavere kostnad

Har du som mål å ta kundenes lagringsplass til neste nivå? Trenger de en ytelsesøkning som ikke koster skjorta? Helt nye HPE MSA Gen6 er her, og den er fullpakket med kraftige nye funksjoner som kan forvandle lagringen til kundene dine.

MSA Gen6 har dobbel kontrollerarkitektur med to-pool, aktiv-aktiv design, en helt ny Gen6 RAID-akselerasjon ASIC og opptil 325 k IOPS, og kan levere mer robusthet, applikasjonstilgjengelighet og opptil 50 % ytelsesforbedring sammenlignet med HPE MSA Gen5.

HPE MSA Gen6-familien er perfekt for kunder som trenger enkel, rask og rimelig lagring som kan skaleres for å oppfylle de vanskeligste kravene.

Enkelhet, hastighet og skalerbarhet som standard

HPE MSA Gen6 er enkel å installere, bruke og vedlikeholde. Absolutt ingen tidligere lagringsekspertise er nødvendig, noe som gjør løsningen perfekt for kunder som ikke har en egen IT-avdeling. Den leveres med et oppdatert administrasjonsinstrumentbord med et forenklet brukergrensesnitt og veiledede arbeidsflyter, noe som gjør oppsettet og kontrollen enklere enn noensinne.

Med HPE MSA Advanced Data Services kan kundene dine dra nytte av den nye automatiserte lagdelingsmotoren, som er 45 % raskere enn tidligere generasjoner. Denne funksjonen reagerer automatisk på endringer i I/U i sanntid og leverer applikasjonsakselerasjon til ALLE arbeidsbelastninger.

I tillegg er HPE MSA Gen6 laget med en fleksibel, modulær arkitektur som kan støtte et bredt spekter av medier og legge til rette for både LFF og SFF-utvidelse for fremtidig vekst.

Få fart på ALLE arbeidsbelastninger

Automatisert lagdelt ytelse reagerer på I/U-endringer i sanntid for å levere opptil 45 % mer applikasjonsakselerasjon for alle arbeidsbelastninger*.


* sammenlignet med HPE MSA Gen 5

Utrolig ytelse til en lavere pris

Nye Gen6 RAID akselerasjons-ASIC. forbedrer systemytelsen med så mye som 50 %*.


* sammenlignet med HPE MSA Gen 5

Forenklet brukergrensesnitt og veiledede arbeidsflyter

Tilgang til kritisk systeminformasjon og trinnvise veiledede arbeidsflyter for å eliminere feil og forbedre brukeropplevelsen.

Skalerbar kapasitet, dynamisk arbeidsbelastning

En fleksibel, modulær arkitektur kan støtte et bredt spekter av medier og legge til rette for både LFF og SFF-utvidelse for fremtidig vekst.

HPE MSA-modeller

Flash-klare hybridlagringssystemer som er utformet for å levere enkel, kraftig og rimelig applikasjonsakselerasjon for krevende SMB-arbeidsbelastninger.

MSA 1060

Rimelig SAN-lagring på inngangsnivå

 • Maks fire hyller (1+3)
 • 150k RR IOPS (maks)
 • 6 GB/s sekvensiell

Gå til iQuote

MSA 2060

Fleksibel lagring med høy ytelse

 • Kryptert lagringsløsning
 • Maks ti hyller (1+9)
 • 325k RR IOPS (maks)
 • 13 GB/s sekvensiell

Gå til iQuote

MSA 2062

Kostnadseffektiv, hybrid lagring

 • 3,84 TB SSD-er
 • Maks ti hyller (1+9)
 • 325k RR IOPS (maks)
 • 13 GB/s sekvensiell

Gå til iQuote

Last ned nå: de nye brosjyrene våre om HPE MSA Storage-løsninger

De nye brosjyrene om HPE MSA Storage-løsninger er tilgjengelige for nedlasting i HPE InfoHub av ALSO, og gir deg enkel, trinnvis veiledning i hvordan du konfigurerer de beste HPE MSA Storage-løsningene for SMB-kundene dine.

Lever lagringsløsningen på bedriftsnivå som kunden din trenger! Velg produktet i webshop'en ved å klikke på symbolet «⚙» for å gå rett til HPE iQuote og konfigurere lagringsløsningen din ved hjelp av brosjyrene våre for HPE MSA Storage-løsninger

ALSO-fordelen – HPE MSA-lagringsløsninger

ALSO er unikt posisjonert for å hjelpe deg med å konfigurere og ta i bruk HPE MSA-lagringsløsninger. Vårt team av produkt- og salgseksperter kan støtte deg i å definere og implementere de beste løsningene for kundene dine.

Support fra design til installasjon og oppstart

Vårt salgs- og tekniske team kan gi deg råd og støtte i hvert trinn – enten du håndterer implementeringen selv eller bruker HPE Pointnext.

Lokale produkteksperter

Våre lokale produkteksperter gir deg oppdatert informasjon og råd om de nyeste tilbudene i ditt land.

Spesialiststøttet konfigurasjon

Konfigurer serverbyggingen med spesialiststøtte og tilgjengelig veiledning fra ALSO.

Assistanse ved pristilbud

Gi tilbudet ditt med vennlig og enkel hjelp fra ALSO-salgsteamet.

Bruk iQuote for å finne den rette
HPE MSA-lagringsløsningen til riktig pris for kunden

Med et brukervennlig grensesnitt og intuitiv arbeidsflyt gir iQuote deg mer fleksibilitet og funksjonalitet når du utarbeider pristilbud. Valideringssjekken sikrer feilfrie tilbud hver gang.

 • Se sanntidspriser og tilgjengelighet
 • Opprett komplekse konfigurasjoner på få minutter
 • Alternativer for enkelt oppsalg og tilbehør
 • Enkelt produktsøk og filtrering som gir en forenklet salgsprosess
 • Aktiver HPE- og ALSO-rabatter umiddelbart

Prøv iQuote nå

Har du spørsmål om HPE-løsninger?
Kontakt HPE-teamet i ALSO

De er her for å hjelpe og guide deg.

Ta kontakt

Bli oppringt

Opprett et tilbud nå

Gå til iQuote