HPE CloudPhysics

Det ultimate verktøyet for ditt neste datasenter-prosjekt

Les mer

Gjør kundeforholdene dine til IT-partnerskap med HPE CloudPhysics.

CloudPhysics er en kraftig SaaS-tjeneste for analyse av virtualiserte IT-miljøer.

Ta kontakt og registrer i dag for CloudPhysics

Flere salgsmuligheter, kortere salgssykluser

Øyeblikkelig og datadrevet innsikt hjelper deg som IT-forhandler å akselerere kundenes transformasjonsplaner. Utnytt denne innsikten for å skape flere salgsmuligheter og forkorte salgsprosessen i virksomheten din. CloudPhysics svarer på spørsmål som:

  • Hva ville være ytelsesøkningen hvis du kjørte alle virtuelle arbeidsbelastninger på HPE SimpliVity-maskinvare?
  • Hvor er de største flaskehalsene?
  • Hva er de totale eierkostnadene over 5 år hvis vi oppgraderer all Tier 1-lagring til HPE Primera? Hva er ytelsesfordelene?
  • Hva er kostnadsforskjellen mellom å migrere 50 % av våre sekundære arbeidsbelastninger til den offentlige skyen kontra til en privat sky som HPE Greenlake?

Vi presenterer HPE CloudPhysics

Datadrevet innsikt for smartere IT-beslutninger

CloudPhysics er en SaaS-tjeneste som muliggjør smartere IT-beslutninger fra kant til sky. Den utvider den datadrevne innsikten i ditt IT-miljø med muligheten til å gi deg over 200 billioner dataprøver, på 3 millioner virtuelle maskiner og over 4500 assesments.

Plattformen er en liten vApp som samler inn intelligente maskindata som gjør det mulig for kundene å analysere, oppgradere, reparere og tilpasse datasenteret til skiftende behov.

Lag en nøyaktig modell, prognose og effektmåling av nye infrastrukturanbefalinger før kunden betaler, slik at du sparer verdifull tid og øker inntektene dine.

CloudPhysics lar deg

  • Finne den perfekte oppgraderingen – Sammenlign kostnader og ytelsesforbedringer for nye HPE-produkter og -tjenester i forhold til gjeldende kundeinfrastruktur.
  • Reduser driftskostnadene, kompleksiteten og nedetiden – Vis kundene detaljerte analyser for å forbedre viktig app- og dataytelse, noe som vil gi økte inntekter.
  • Omfattende innsikt – Gå gjennom kundenes datasentre ned til VM og arbeidsbelastningsnivå, for å finne den optimale maskinvareløsningen for alle virtualiserte miljøer.
  • Modellere nøyaktige kostnader – Gi kundene dine de nøyaktige kostnadene ved å migrere til skyen, opprette et virtuelt miljø og optimalisere lokal infrastruktur.
  • CloudPhysics gjør det mulig for IT-forhandlere å tilby kontinuerlig samarbeid og verdi til kundene sine. Løs potensielle problemer med sammenslåing, kapasitetsbehov og nye arkitekturer på en proaktiv måte.

Registrer ditt neste kundeprosjekt hos ALSO!

Vi hjelper deg med å gjennomføre en detaljert kundevurdering ved hjelp av CloudPhysics.

Registrer i dag

Dra nytte av ALSO-ekspertene

ALSO kan hjelpe deg med å kjøre en kundevurdering for ditt neste datasenterprosjekt! Ekspertene våre kan mye om å utføre detaljerte kundevurderinger ved hjelp av plattformen. Få tilgang til ekspertisen våre i fem enkle trinn.

Trinn 1 – Registrer avtalen din med ALSO

Trinn 2 – Planlegg et møte mellom deg, kunden og ALSO

Trinn 3 – Installer CloudPhysics og begynne å samle data

Trinn 4 – Analyser dataene sammen med kunden og ALSO

Trinn 5 – Lag et kundetilbud

Vi kan støtte deg på alle trinn i kundeengasjementet ditt, og i å bruke CloudPhysics for å vinne prosjektet.

Samarbeid med ALSO

For å få tilgang til ALSO-ekspertise, trenger du en kvalifisert avtale og kundens tillatelse til å se CloudPhysics-data: