Med en ergonomisk mus forebygger du belastningsskader og spenninger. Selv om du ikke har opplevd plager ennå, vil du med en RollerMouse forebygge belastningsskader og andre spenninger som med tiden kan forårsake problemer.

Nøkkelen er en avslappet kroppsholdning – og det får du med RollerMouse. I motsetning til med en tradisjonell datamus, unngår du å havne i feil arbeidsstilling – uansett om du sitter eller står.

Contour Mouse

Contour Mouse, tidligere kjent som Perfit Mouse, er en ergonomisk utformet mus som gir komfortabel støtte til hånden, uansett størrelse. Vi utviklet og testet over 120 forskjellige modeller før vi fant den som passer hånden din perfekt. Denne designen er den perfekte balansen mellom ergonomi og produktivitet.

Se produktene her

Contour RollerMouse Red Wireless

RollerMouse Red Wireless og Red plus Wireless er designet for å gi deg full kontroll og bevegelsesfriheten som følger med trådløs tilkobling. Med den nye trådløse versjonen kan du fremdeles nyte godt av alle fordelene ved en Contour RollerMouse, selv om du jobber et sted uten faste plasser eller trenger å veksle mellom arbeidsplasser innimellom. Hvis du sitter mye foran PC-en, er det veldig viktig at arbeidsplassen er komfortabel. En sentrert mus som RollerMouse Red Wireless fra Contour gjør arbeidet foran datamaskinen mindre belastende.

Les mer her Last ned markedsmateriale

Unimouse – Fremtidens mus

Komfort i bevegelse for både høyre og venstre hånd

Når det gjelder ergonomi er det alfa og omega å kunne skifte arbeidsstilling i løpet av en arbeidsdag. Derfor har vi designet Unimouse med fire friksjonsbaserte ledd, så du kan prøve deg frem til du finner den beste stillingen for din hånd. Skift arbeidsstilling i en håndvending og helt uten avbrytelser, så du får brukt forskjellige muskler og sener, og med det unngår du å holde hånden i den samme statiske stillingen hele dagen.

Unimouse er komfort i bevegelse for både høyre- og venstrehendte – Velkommen til fremtidens mus!

Se produktene her

Hvem er vi?

Contour Design er markedsledende innen forskning, utvikling og design av ergonomiske datamus som RollerMouse, Unimouse og Contour Mouse. Contour Design Inc. ble grunnlagt i 1995 av Steve Wang, har hovedkontor i Windham, New Hampshire i USA, og står for produktutvikling og den daglige driften i Nord-Amerika.

Siden lanseringen av den første ergonomiske musen vår har vi vært markedsledende innen ergonomiske mus. Vår prisbelønte datamus, RollerMouse Red, er et resultat av mange års målrettet forskning, utvikling og designarbeid. Vi har gjennom årene klart å endre folks oppfatning av ergonomiske mus som et redskap for de få, slik at de nå anses som et redskap for alle som ønsker å forebygge skader som følge av arbeid foran skjermen.

Det er ikke lenger bare behovet for behandling av plager, men også ønsket om større overskudd og effektivitet i hverdagen som styrer investeringen i ergonomiske mus. Contour Design har en rekke ergonomiske mus og dekker de fleste behov for en arbeidsplass uten fare for belastningsskader.

Les mer her

Joy Nielsen

Product Manager, Accessories

joy.nielsen@also.com
Telefon: +45 4355 8888
Direkte: +45 4355 8898

Petter Kobro

Product Manager, Accessories

petter.kobro@also.com
Telefon: +47 3344 9507
Direkte: +47 9220 1514