HPE Cloud Volumes

Skydatatjenester for bedrifter som gir problemfri datamobilitet mellom offentlig sky og lokal infrastruktur.

Åpne datafriheten med HPE Cloud Volumes Block

Er bedriftskundene dine ute etter å forbedre ytelsen til sine data og apper med maksimal lagringstilgjengelighet og robust administrasjon? Trenger de frihet i form av skymobilitet med kontroll på stedet? HPE Cloud Volumes dekker alle disse behovene og mer.

HPE Cloud Volumes Block er en skylagringsløsning som gir kundene dine et enestående valg om å bruke hvilken som helst leverandør av datakraft i skyen, inkludert Amazon Web Services, Azure™ eller Google Cloud Platform, uten å risikere låsing til leverandører eller overføringskostnader.

HPE Cloud Volumes migrerer enkelt apper og data fra datasentre til skyen uten behov for å refaktorere, eliminere langsomme migreringsprosesser og levere toveis mobilitet. Den sørger også for rask og enkel kopiering, som gjør det mulig for kundene dine å lage øyeblikkelige kopier av data for test/utvikling, analyse og overføring til skyen.

Med høy pålitelighet, 256-bit AES-kryptering og en garantert datatilgjengelighet på 99,9999 % leverer HPE Cloud Volumes dokumentert oppetid og robust sikkerhet til kundene dine over hele infrastrukturen. I mellomtiden får IT-teamene deres global resultatinnsikt over stabelen, både på stedet og i skyen, med HPE InfoSight.

Last ned dataark

Be en ALSO-spesialist ta kontakt for å konfigurere denne løsningen

Dokumentert oppetid og pålitelighet

Få slutt på driftsstans, feil og sikkerhetsbrudd med HPE Cloud Volumes med pålitelighet for forretningskritisk bruk, 256-bit AES-kryptering og en garantert datatilgjengelighet på 99,9999 %.

Administrerende data for bedrifter

Levèr enkel, rask kopiadministrasjon som gir umiddelbare kopier av data for test/utvikling, analyse og overføring til skyen. Kundene dine betaler bare for nylig endrede data, ikke fullstendige kopier.

Enkel mobilitet mellom skyen og on-premises

Migrer enkelt apper og data fra datasentre til skyen uten å måtte refaktorere, eliminere langsomme migreringsprosesser og levere toveis mobilitet.

Global synlighet med HPE InfoSight

HPE InfoSight gir global synlighet fra datasentre på stedet til skyen. Prediktive analyser og brukstrender hjelper IT med å optimalisere dataplasseringen og planlegging for fremtiden.

ALSO fordelen –– HPE Cloud Volumes

La ALSO hjelpe deg med å definere og konfigurere den perfekte lagringsløsningen med HPE Cloud Volumes løsninger. Med ekspertråd, nyskapende kunnskap og tilpassede anbefalinger, kan vi hjelpe deg med å matche de rette løsningene til kundenes behov.

Support fra design til installasjon og oppstart

Vårt salgs- og tekniske team kan gi deg råd og støtte i hvert trinn – enten du håndterer implementeringen selv eller bruker HPE Pointnext.

Lokale produkteksperter

Våre lokale produkteksperter gir deg oppdatert informasjon og råd om de nyeste tilbudene.

Konfigurasjonsstøtte fra spesialister

Konfigurer HPE Cloud Volumes med hjelp fra spesialister og tilgjengelig veiledning fra ALSO.

Hjelp med pristilbud

ALSOs salgsteam kan hjelpe deg med å fullføre tilbudet ditt med HPE Cloud Volumes med hyggelig assistanse.

Har du spørsmål om HPE-løsninger?
Kontakt HPE-teamet i ALSO

De er her for å hjelpe og guide deg.

Ta kontakt

Bli oppringt

Opprett et tilbud nå

Gå til iQuote