1. Tilbake

RollerMouse Pro er en av ​​de to nye
datamusene fra Contour Design.

Den beste ergonomiske musen er
den som er skreddersydd for deg

Ergonomi møter design - Tenk nytt på
arbeidsstasjon med banebrytende ergonomi

"Gå aldri på kompromiss med helse og lykke".
For oss er ingenting mer sant.

RollerMouse Pro og SliderMouse Pro er de siste tilskuddene til Contour-serien, og kombinerer estetisk design med smarte funksjoner som hjelper deg å holde kroppen fri for spenninger. Glede og produktivitet på jobben går hånd i hånd med en balansert, uanstrengt holdning. Vi ønsker å snu opp ned på måten folk utfører skrivebordsarbeid på for å skape sunnere vaner som optimerer velvære og bidrar til å forebygge fremtidige plager.

Siden jobben nå er blitt en hybridmodell mellom kontoret og hjemmet vårt, tilbyr Contour originale løsninger som er behagelige for øyet og som passer både på hjemmekontoret og på skrivebordet ditt på jobben. Våre RollerMouse Pro og SliderMouse Pro er designet basert på skandinaviske designprinsipper som kombinerer høy kvalitet med en minimalistisk estetikk.

Kort sagt har vi bygget produkter som oppfyller de høyeste ergonomiske standarder og som du ikke trenger å oppbevare i skrivebordsskuffen når gjestene kommer på besøk. De kan til og med være en samtalestarter.

SliderMouse Pro – Ergonomiske resultater og skarpt design med navigasjonsbar

Den splitter nye Contour SliderMouse Pro tilhører neste generasjon ergonomiske løsninger som kombinerer utmerket funksjonalitet med et flott skandinavisk design. La armene hvile i en naturlig, avslappet posisjon foran kroppen for en spenningsfri holdning.

  • Oppnå bedre velvære og produktivitet med en skrivebords stilling som ikke belaster kroppen.
  • Tilpass deg dine fysiske behov og stilistiske ønsker.
  • Kontroller navigasjonsbar med begge hender og klikk med den minste berøring.

Kontroller rollerbaren med begge hender og klikk med den minste berøring.

Vær proaktiv når det gjelder trivsel på jobben. RollerMouse Pro kombinerer eksepsjonelle funksjoner med fantastisk, minimalistisk skandinavisk design for å forhindre skader og plager. RollerMouse optimerer holdningen din ved å la deg utføre skrivebordsarbeid med armene tett foran kroppen.

  • Arbeid komfortabelt og uten spenning foran datamaskinen for å øke trivselen.
  • Tilpass deg dine fysiske behov og stilistiske ønsker.
  • Kontroller rullefeltet med begge hender og klikk med den minste berøring

Tenk nytt på din arbeidsstasjon

Møt RollerMouse Pro og SliderMouse Pro, som kombinerer estetisk design og smarte funksjoner som bidrar til å holde kroppen fri for spenninger.

Last ned våre SoMe- og HTML-maler