Aruba Nettverk

Utstyr kundene dine med innovative nettverksløsninger som gir avanserte digitale opplevelser og forbedrer forretningsresultatene.

Nettverk på en ny måte

Aruba nettverk har et fleksibelt utvalg av bransjeledende løsninger for trådløse og kablede nettverk, SD-WAN, sikkerhet og administrasjon, og tilbyr de viktigste tjenestene kundene trenger for å skape sømløse, mobilvennlige digitale opplevelser.

Arubas nettverksløsninger er utformet for å hjelpe kundene dine med å betjene brukerne bedre med sikker og pålitelig tilgang til de interne og skybaserte tjenestene de er avhengige av hver dag.

Gi kundene dine fleksibiliteten de trengermed Aruba Nettverk

Optimalisert for store bedrifter og SMB

Aruba-løsninger er designet for å fungere i miljøer der mobil, tale, video og IoT er oppgavekritiske.

Skalerbar arkitektur

IT-fagpersoner kan bygge nettverk som utvikler seg i takt med teknologier og atferd med infrastruktur som skaleres etter behov.

Sikker tilkobling

Enkel, tilpasningsdyktig og automatisert sikkerhetssoftware gir kontekstbevisst policyadministrasjon som beskytter brukerne mot brudd.

Analyse og innsikt som krever handling

Nettverksadministrasjon på stedet og i skyen hjelper IT å optimere brukervennlighetenog gir omfattende tilbakemeldinger om forbedringsmuligheter for grensesnitt, engasjement og tjenester.

Campusnettverk

Sikker, mobil og IoT-klar – Arubas utvalg av nettverksløsninger for campuser legger grunnlaget for kundenes IT-infrastruktur med aksess-punkter, posisjonstjenester, kontrollere og gatewayer.

Les mer

Datasenternettverk

Bygget for vekst – oppdag Arubas switch-portefølje og levèr kraftige, fremtidssikrede løsninger til kundene dine.

Les mer

Nettverksadministrasjon

Brukervennlige installasjon og oppstart, administrasjon og organisasjonsverktøy lager for å gjøre kundene full kontroll over IT-infrastrukturen sin.

Les mer

Sikkerhet

Hjelp kundene dine med å ta kontroll med fullspektret synlighet og kontekstavhengig håndhevelse av retningslinjer fra Arubas sikkerhetsløsninger.

Les mer

Forrester utroper Aruba til en leder innen trådløst nettverk

Omfattende administrasjonsgrensesnitt, innsyn i mennesker og ressurser, forbedrede posisjonstjenester og IoT-tilkobling, var viktige faktorer som førte til at Aruba ble utropt til leder i Forrester New Wave™: Wireless Solutions report (Q3 2019).

Aruba fikk høyest mulig poengsum på kriterier som:

  • Trådløse tilkoblingsmuligheter
  • Trådløse maskinvaremuligheter
  • Sikkerhet

Les rapporten fra Forrester New Wave™: Wireless Solutions

ALSO-fordelen – Aruba Nettverk

ALSOs sertifiserte Aruba-spesialister er klare til å gi deg løsningsbaserte råd og veiledning om nettverkskonfigurasjon. Vårt team vil holde deg oppdatert med seneste nyhetene om Aruba. De kan hjelpe deg med å undersøkelse siste status på dine prosjekter.

Lokalt sertifiserte eksperter

Support på stedet

Konfigurasjonsveiledning

Hjelp med pristilbud

Trenger du hjelp med å konfigurere den beste Aruba Nettverksløsningen for kunden din?
Ring Roar

Han er en del av ALSOs team av erfarne Aruba-spesialister.

Roar Sund

Sales- & Product specialist, Aruba

Ta kontakt

Bli oppringt

Opprett et tilbud nå

Gå til iQuote