Møt Jabra PanaCast

Verdens første intelligente 180° panoramiske 4K plug-and-play-videoløsning


Utvid kjernetjenestene og øk inntektene. Videokonferanser er på vei oppover, og bedriftene øker bruken av digitale møterom med 35 % i løpet av de neste 5 årene. Gi kundene en komplett løsning og ta del i et marked i utvikling.Oppnå kryssalg til eksisterende Jabra Speak-kunder, og vinn nye. Et unikt perspektiv skiller Jabra PanaCast fra andre lignende løsninger på markedet. Ved å koble til en Speak-enhet får kundene en overlegen lyd- og videoløsning.


Forbedre rekkevidden med en ny løsning for samordnet kommunikasjon. Gi kundene muligheten til å legge panoramisk 4K-video til sine digitale møterom. Patentert teknologi gir 180° dekning av rommet, forbedrer møteeffektiviteten og øker ibruktakingen av samordnet kommunikasjon.


La kundene få mest mulig ut av hver kvadratmeter areal. Med videoteknologi med full 180° visning er det ingen usynlige områder, selv ikke i små møterom. Reduser avstanden mellom kameraet og bordet til null, uten å kutte noen ut av bildet. Ingen blindsoner, ingen bortkastet plass.


Kom i gang med å selge PanaCast – og vinn kinobilletter samtidig.

1. Bli en autorisert forhandler

For å selge PanaCast må du være en autorisert forhandler. Det tar noen få minutter å søke. Du får svar innen kort tid. Søk nå.


2. Få produktkunnskap

  • Se en kort produktvideo

  • Delta på vårt webinar om PanaCast torsdag 12. september kl. 11. Registrer deg nå. Vi gjør oppmerksom på at webinaret vil være på engelsk.


3. Bruk salgsverktøyene våre

  • For en rask oversikt over funksjonene kan du laste ned databladet for PanaCast her.
  • Hvis du vil ha databladet med den perfekte partneren til PanaCast – Jabra Speak 710 – inkludert, kan du laste ned dette her.
  • Hvis du trenger noen tips for å selge PanaCast (og Speak 710), kan du få dette her.
  • Andre salgs- og markedsføringsverktøy, som installasjonsveiviser, battlecards, e-poster, nettbannere osv., finner du på Jabras partnerportal, Jabra One Zone.