Hold et kundemøte fra kjøkkenet. Bli med på et jobbmøte fra kafeén. Få unnagjort statusmøter når du skal lufte hunden. Med den riktige teknologien kan du jobbe der hvor dagen bringer deg.

Med avansert Bluetooth Multipoint-tilkobling, profesjonell samtalekvalitet og sertifisering for dine møteapper, har Evolve2 Buds alt du trenger for å arbeide på farten, pakket inn i små trådløse ørepropper.

Se på nettbutikken

Jabra Link 380 Bluetooth®-adapteren er
tilgjengelig i en USB-A- og USB-C-variant.

Se på nettbutikken

 • Avansert Bluetooth Multipoint tilkobling
 • Sertifisert for dine virtuelle møteapps
  • Sertifisert forl Microsoft Teams
 • Jabra MultiSensor Voice™ for profesjonelle samtaler ”på farten”
 • Plug-and-play USB-adapter forbedrer lyd og forbindelse

 • Ultrakompakt, komfortabelt design
 • Opp til 33 timers batteritid
 • Med Active Noise Cancellation (ANC) kan du konsentrere deg over alt
 • Hør omgivelsene med HearThrough
 • Innebygde funksjoner for å beskytte hørselen

Samtalekvaliteten de trenger

Stilen de vil ha. Profesjonell ”på farten” samtalekvalitet kundene dine kan ha i lommen? Ja, det er mulig. Ta i bruk øreproppene som oppfyller alle behov.

Skapt for en stressfri hverdag

Å arbeide på farten kan være stressende, så gjør det så enkelt som mulig. Avansert Bluetooth Multipoint-tilkobling sikrer kobling både til den bærbare PC-en og smarttelefonen. Enkelt og greit!

Sertifiseringer gir tilfredshet

Evolve2 Buds er sertifisert av teknologigiganter som Google, Microsoft og Zoom for å levere den beste samtalekvaliteten og kompatibiliteten med plattformene deres. Så du kan føle deg trygg på å anbefale dem til kundene dine.

Ta samtalene utenfor kontoret

Fra trafikkstøy til kaffemaskiner. Jabra MultiSensor Voice™ er avansert stemmeoverføringsteknologi, som arbeider for å redusere distraherende bakgrunnsstøy. Og med en bedre forbindelse, takket være plug-and-play USB-adapteren, kan de forvandle et hvilket som helst sted om til et kontor.

Se på nettbutikken

Du har løsningen de trenger, uansett hvor og hvordan de arbeider

Fra skrivebordet til en benk i parken. Med dette tillegget av profesjonell kvalitet til den populære Evolve2-serien, har du alle baser dekket – fra flyplassen til den åpne landeveien. Folk har ulike behov, og det er ikke slik at ”et hodesett passer alle”. Med Jabra ha du tilgjengelig teknologi som støtter ulike behov.

Gjør dem klare for morgendagen

Verden beveger seg raskt framover, og kundene dine må vite at de har teknologi som er klar for morgendagen, så vel som i dag. Tilby dem en løsning for framtiden, med oppdateringer for nye funksjoner og bruksområder, som de enkelt kan rulle ut ved å trykke på en knapp gjennom Jabra Xpress-programvaren og Jabra Direct.