QM65R Skjermer

  • Vis alt innhold i ultrahøy definisjon med utrolig rik farge på slank, effektiv skilting.
  • Engasjer kunder med virkelige bilder gjennom ultra høyoppløselig oppløsning
  • Lever bildekvalitet på UHD-nivå selv med innhold med lavere oppløsning gjennom nyskapende UHD-oppskaleringsteknologi og unike bildeforbedrende funksjoner
  • Dynamic Crystal Colour lar seerne nyte et bredere spekter av farger, opptil en milliard nyanser

Utrolig 4K bildekvalitet

Samsungs nye QMR-serie gir ultra høy 4K-oppløsning, og skaper virkelige bilder med skarpere bildekvalitet enn noen gang før.

Krystallprosessor 4K

Intelligent UHD-oppskaleringsteknologi gjør at innhold utviklet med lavere oppløsning kan løftes til UHD-kvalitet. Den utfører også kantgjenoppretting og støyreduksjon for å optimalisere tekst og bilder på skjermen.

Dynamisk krystallskjerm

QMR-serien har Dynamic Crystal Display, som bruker 10-biters prosessering for feilfri fargeuttrykk, slik at seerne kan glede seg over et bredere spekter av farger på opptil en milliard nyanser. HDR + -kompatibilitet konverterer standard definisjonsinnhold til HDR-kvalitet for skarpere kontrast og mer livlige farger.

Perfekt utsikt med skjerm uten blending

QMR-serien har pålitelige, ikke-reflekspaneler som gir bedre synlighet fra alle vinkler, når som helst på dagen, slik at bedrifter kan levere nøyaktig informasjon 24/7 på steder der klar og nøyaktig informasjon er avgjørende, for eksempel flyplasser og pendlerstasjoner.

Slank og symmetrisk design

QMR-serien har et helt nytt symmetrisk design som forenkler veggmontering og sørger for at installasjonen er sømløs. Den flate baksiden og den slanke dybden vil sikre et display som tåler tidens teste.

Ryddig kabelopplegg

Med QBRs nye kabelføringsfunksjon kan butikkeiere skjule alt kabelrot. Det gir en ren og visuelt tiltalende handleopplevelse for kundene, også når baksiden av displayet er synlig.

Innebygd Wi-Fi og Bluetooth

Innebygd Wi-Fi og Bluetooth gir rom for mer personlig tilpassede og interaktive tjenester og gjør det enklere for virksomheter å stille ut innhold. Enten det dreier seg om å gjøre nettverksbygging enklere eller muliggjøre interaktiv mobilfyrteknologi i butikken, hjelper displayene i QBR-serien virksomheter med å bevege seg over i fremtidens detaljhandel.