ARUBA INSTANT ON

Opplev et enklere og smartere nettverk, både for mindre bedrifter og for hjemmekontor.

WiFi gjort på en enkel måte

Med Aruba’s Instant On produktserie kan du enkelt administrere bedriftsnettverket ditt hvor som helst, når som helst. Slapp av med å vite at din virksomhet, dine ansatte og kunder automatisk er beskyttet av den siste sikkerheten - uten ekstra kostnad for deg. Aruba Instant On-serien er pålitelig, sikker og rask. Du kan enkelt sette opp nettverket ditt på bare noen få minutter, ved hjelp av Aruba’s Instant on mobilappen

Instant On Aksess-punkter

Arubas Instant On aksess-punkter leverer høykvalitets Wave 2 802.11ac-Wi-Fi til priser alle kan være en del av. Aksess-punktene er det perfekte valget for kunder som ikke vil gå ned i kvalitet, men som leter etter en mer budsjettvennlig Wi-Fi-løsning. Arubas aksess-punkter er det perfekte valget for kunder som leter etter en solid kombinasjon av pris og kvalitet.

De er designet til å løse både nåtidens og fremtidens store Wi-Fi-krav, utvikling av IoT og økte behov for sikkerhet.

Instant On Switcher

Aruba Instant On 1930 Switch-serien kan gi deg muligheter til å gjøre mer. Rimelig og enkle å distribuere, i tillegg er serien Smart-Managed med et intuitivt webgrensesnitt – perfekt for SMB kunder! Aruba Instant On 1930 Switch-serien består av syv brytere konfigurert med 8, 24 og 48 porter. De tilbyr gigabit-ytelse med alternativer uten PoE eller med PoE klasse 4. Modellene med 24 og 48 porter inkluderer SFP/SFP+-porter for pålitelig fibertilkobling.

SÅ ENKELT ER DET

I tillegg til å levere Wi-Fi av høy kvalitet til en attraktiv pris, er Instant On serien ekstremt enkel å sette opp og installere. Ingen tekniske kunnskaper eller kompetanser kreves, og kunden kan derfor komme i gang selv umiddelbart. Se hvor enkelt det er i videoen.

Aruba Instant On Produktportefølje

Aksess-punkter

Switcher

Ha kontroll med Aruba Instant On app

Last ned Aruba Instant On-appen slik at du kan overvåke og administrere produktene når som helst, hvor som helst.

ALSO-fordelen – Arubas løsninger Instant On

ALSOs sertifiserte Aruba-spesialister er klare til å gi deg løsningsbaserte råd og veiledning om nettverkskonfigurasjon. Vårt team vil holde deg oppdatert med seneste nyhetene om Aruba. De kan hjelpe deg med å undersøke siste status på dine prosjekter.

Vårt salgs- og tekniske team kan gi deg råd og støtte i hvert trinn – enten du håndterer implementeringen selv eller bruker HPE Pointnext.

Våre lokale produkteksperter gir deg oppdatert informasjon og råd om de nyeste tilbudene.

Konfigurer Aruba Instant On produkter med support og tilgjengelig veiledning fra ALSO.

Fullfør tilbudet med hyggelig assistanse fra ALSOs salgsteam.

Har du spørsmål om HPE-løsninger?
Kontakt HPE-teamet i ALSO

De er her for å hjelpe og guide deg.

Ta kontakt

Bli oppringt

Opprett et tilbud nå

Gå til iQuote