Hvordan kan ALSO hjelpe deg?

Teamet vårt består av HPE produkt- og salgsspesialister er klare og venter på å hjelpe deg med å utvide HPE-businessen din.

Dine muligheter

Ditt ALSO-team

ALSO’s HPE-teamet består av HPE-spesialister som har mange års erfaring med salg og konfigurasjon av servere, lagring og nettverksløsninger. Ta kontakt direkte med en av våre eksperter nedenfor.

Jane Doe

Focus Sales Manager

+12 34 56 78
jane.doe@also.com


TBC

Arnstein Toft

Focus Sales Manager, HPE / Aruba

+47 476 87 080
arnstein.toft@also.com


Arnstein har 15 års erfaring fra Retail- og Distribusjons bransjen. Har selv jobbet som IT konsulent i eget firma. Siste oppfrisking på utdannelse er AWS Certified Cloud Practitioner. Han ble en del av HPE-teamet i September 2022, og har tatt utfordringen på strak arm. Arnstein kan være behjelpelig med alt fra en enkel serverløsning til mer komplekse forespørsler. Ikke nøl med å kontakte han, sammen finner dere beste løsning.

Roar Sund

Focus Sales Manager, Aruba

+47 907 33 914
roar.sund@also.com


Roar har mer enn 6 års erfaring i ALSO og har jobbet med Aruba siden det ble en del av HPE. Hvis du vil snakke med en som har lang fartstid innen nettverk og sikkerhet, da har du kommet til rett mann. Roar hjelper deg mer enn gjerne med spørsmål og råd når det kommer til Aruba og deres produktportefølje.

Mats Harbø

Focus Sales Manager, HPE / Aruba

+47 941 31 432
mats.harbo@also.com


Mats kom inn i Aruba og HPE teamet i september 2022 og har siden den tid sertifisert seg i HPE- og Aruba's produktportefølje. Han har lang erfaring fra salg både i privatmarkedet, partnersalg og retail. Fremover skal han spisses enda mer inn mot Aruba og caser relatert til nettverk, så har du spørsmål når det kommer til Aruba og deres produktportefølje så er han klar til å bistå.

Vidar Audum

Regional Lead Nordics & Baltics, HPE/Aruba

+47 918 98 834
vidar.audum@also.com


Vidar har lang erfaring innenfor IT-bransjen både hos kunde, forhandler, leverandør og distribusjon. Han har selv jobbet i HPE og har god erfaring på HPE's produktportefølje, både i salg- og teknisk. I dag er Vidar regional sjef for de nordiske landene og baltikum - noe han stortrives med! Skulle du ha HPE og/eller Aruba relaterte spørsmål, så er Vidar og hans lokale HPE team der for deg. Ta bare kontakt med en av oss.

Anette Lindblad

Nordic Marketing Manager

+47 909 38 020
anette.lindblad@also.com


Anette ble med i HPE og Aruba-teamet i Januar 2020 og har bidratt med sin markedsføringskompetanse både lokalt, Norden og i Europa. Hun kan gi råd og tips på hvordan du best mulig kan bruke HPE og Aruba's produkter i ulike markedskanaler. Har du markedsrelaterte spørsmål - ikke nøl med å ta kontakt.