Hvordan kan ALSO hjelpe deg?

Teamet vårt består av HPE produkt- og salgsspesialister er klare og venter på å hjelpe deg med å utvide HPE-businessen din.

Dine muligheter

Ditt ALSO-team

ALSO’s HPE-teamet består av HPE-spesialister som har mange års erfaring med salg og konfigurasjon av servere, lagring og nettverksløsninger. Ta kontakt direkte med en av våre eksperter nedenfor.

Odd-Arne Haug

Team lead & FSM, HPE/Aruba

+47 990 02 550
odd-arne.haug@also.com


Odd-Arne har over 13 års erfaring som selger i distribusjons-verden. Han ble en del av HPE-teamet i Januar 2020 og har siden utviklet seg enormt, både innenfor solution og nettverk. GreenLake er også et område Odd-Arne har kompetanse i, så om du har spørsmål i forhold til nåværende eller kommende prosjekt så vil Odd-Arne strekke ut en hånd og hjelpe deg!

Harald Andersson

Technical Consult, HPE

+47 467 46 158
harald.andersson@also.com


Harald har dyp kompetanse på datasenterteknologi og mer enn 33 års erfaring fra HPE. Han er din mann når det kommer til Hybrid cloud og datarominfrastruktur. I tillegg er Harald svært engasjert og ønsker at du som kunde skal få en best mulig opplevelse hos HPE-teamet i ALSO. Ta gjerne kontakt med han dersom du har spørsmål eller behøver gode råd til ditt kommende prosjekt.

Roar Sund

Focus Sales Manager, Aruba

+47 907 33 914
roar.sund@also.com


Roar har mer enn 6 års erfaring i ALSO og har jobbet med Aruba siden det ble en del av HPE. Hvis du vil snakke med en som har lang fartstid innen nettverk og sikkerhet, da har du kommet til rett mann. Roar hjelper deg mer enn gjerne med spørsmål og råd når det kommer til Aruba og deres produktportefølje.

Tine Joli

Focus Sales Manager, Aruba & HPE

+47 919 04 723
tine.joli@also.com


Tine har over 2 års erfaring med HPE og Aruba, særlig innenfor support & kontrakt, men også marketing. I slutten av 2020 valgte Tine nye utfordringer og ble da vår nye Focus Sales Manager for HPE og Aruba. Hun kan som nevnt support & kontrakt på inn- og utpust, men har du spørsmål relatert til nettverk eller solutions, så er hun der for deg!

Vidar Audum

Regional Lead Nordics & Baltics, HPE/Aruba

+47 918 98 834
vidar.audum@also.com


Vidar har lang erfaring innenfor IT-bransjen både hos kunde, forhandler, leverandør og distribusjon. Han har selv jobbet i HPE og har god erfaring på HPE's produktportefølje, både i salg- og teknisk. I dag er Vidar regional sjef for de nordiske landene og baltikum - noe han stortrives med! Skulle du ha HPE og/eller Aruba relaterte spørsmål, så er Vidar og hans lokale HPE team der for deg. Ta bare kontakt med en av oss.

Anette Lindblad

Nordic Marketing Manager

+47 909 38 020
anette.lindblad@also.com


Anette ble med i HPE og Aruba-teamet i Januar 2020 og har bidratt med sin markedsføringskompetanse både lokalt, Norden og i Europa. Hun kan gi råd og tips på hvordan du best mulig kan bruke HPE og Aruba's produkter i ulike markedskanaler. Har du markedsrelaterte spørsmål - ikke nøl med å ta kontakt.