Bli bedre kjent med Surface Pro

Nye Surface Pro 6 er nå tilgjenglig hos ALSO i en ny lekker svart farge.

Kompromissløs mobilitet

Skap, studer, jobb og spill uansett hvor du er. Den ultralette Surface Pro er bedre enn noen gang og gir deg total mobil produktivitet, pluss en mykere, ultrabærbar design med avrundede kanter.

Enestående kraft og ytelse

Surface Pro 6 er oppgradert med nyeste quad-core 8. generasjons Intel Core prosessor, og har 67 % bedre ytelse enn 5. generasjon Surface Pro. Med 13,5 timer batteritid holder du deg gående hele dagen.

Ingen støyende vifter

Surface Pro-modellene med i5 har et kjølesystem uten vifter så du kan arbeide eller strømme favorittfilmene dine i fred og ro.

En livfull skjerm gir rom for kreativitet

Virkeliggjør ideene dine i flotte farger på den svært responsive 12,3-tommers PixelSense-berøringsskjermen med høy oppløsning med strålende farger og sylskarp oppløsning.

Ekstrem kraft og ytelse

Kjør fulle skrivebordsapper og øk produktiviteten med en 8. generasjon Intel® Core™-prosessor, 16 GB RAM og opptil 1 TB lagringsplass. Gi liv til ideene dine med den imponerende PixelSense™-berøringsskjermen.

Det beste fra Microsoft

Surface Pro fungerer perfekt med Surface-pennen, Surface Dial og Office. Gled deg over en full Windows-opplevelse der du til og med kan skape i 3D. Windows Hello passordfri pålogging er sikker, og Skype-samtaler er krystallklare.

Gjør den til din egen

Legg til Surface Pro Signature Type Cover med luksuriøst Alcantara®-materiale. Naviger med den nye Surface-pennen. Legg til Surface Arc Mouse for nøyaktig kontroll, eller Surface dokkingstasjon for å koble til to skjermer.

Kjøp Surface Pro hos ALSO

  ALSO SKU Navn Din pris

Spørsmål om Surfaceproduktene?

Spør produktsjef Stian Karlson.

Stian Karlson

Stian Karlson
Product Manager PC

Direkte: +47 3344 9603
Mobil: +47 9416 7220
E-post