Utforsk Samsungs elegante TV-skjermer og oppgrader møterommet, resepsjonen eller hotellrommet ditt nå

Samsungs Sero-, Serif- og Frame-serien gir kundene dine en flott opplevelse gjennom den høye oppløsningen på skjermene og detaljert visning av bilder. I tillegg til de vanlige brukervennlige TV-funksjonene, kan TV-en også brukes som kunst når den er slått av.

Skjermene gir dine kunder


Forbedrede detaljer, redusert støy og skarpere kanter ved hjelp av maskinlæring, oppskalering og kunstig intelligens


Kunstfunksjon når skjermen ikke er i bruk


Speil ditt Windows-, Apple- eller Android-produkt trådløst til skjermen


Mulighet for å matche bakgrunnsfargen på skjermen til veggen


En gjennomsiktig kabel, der alle tilkoblinger, inkludert strøm, er samlet

The Sero

Mange av oss lever med mobilene våre døgnet rundt. I den vi samler alle opplevelser i form av bilder og filmer. Vi bruker mye tid sammen med mobiltelefonene, men en liten skjerm strekker ikke alltid til. For å få en maksimal opplevelse, trenger du en større skjerm.

Derfor har vi laget The Sero. En helt ny type TV som gjør at du kan nyte alt du har på mobilen på en stor skjerm. Det unike med The Sero er at den dreier avhengig av hvordan du holder mobilen, så du kan se på den i både horisontal og vertikal posisjon.

Enten du har filmet med mobilen i liggende eller stående format, kan du strømme innholdet og se det på hele skjermen.

Bildekvaliteten er imponerende. Samsung QLED 4K-teknologi gir mer fyldige farger og skarpere kontraster. Fem innebygde høyttalere med totalt 60 watt sprer fyldig lyd med god bass – ditt nye musikkanlegg.

The Sero kobles enkelt sammen med mobilen, enten via Bluetooth eller ved å banke lett mot kanten av TV-en med Tap-view.

Og The Sero er naturligvis også en smart-TV med alt det innebærer i form av strømmetjenester og apper i Samsung Smart Hub. Perfekt når du vil se på serier og filmer.

Kjøp her
The Serif

En vakker og lettplasert TV, formgitt som et møbel til hjemmet ditt.

Design by Bouroullec - Unik design av Bouroullec-brødrene. En TV som tar seg flott ut fra alle vinkler. Med det avtakbare stativet kan du plassere den der det passer i hjemmet..

Ambient Mode – Få TV-en til å smelte inn i innredningen eller skille seg ut med et vakkert uttrykk. Med Ambient Mode kan du ha glede av TV-en – også når den er slått av.

Color Volume 100% by QLED - Quantum Dots benytter lys for å skape de reneste og klareste fargene både i mørke og lyse scener.

Kjøp her

The Frame

TV når den er på. Kunst når den er av.

Kompletter stuen med en flott og kunstferdig TV som gjenspeiler din stil og matcher innredningen. The Frame er mye mer enn bare en TV. Den pynter opp der den står og kan samtidig skilte med QLED-bildekvalitet. En utrolig TV som både kan vise favorittprogrammet og favorittkunsten din.

Design starter med mennesker – hvordan de lever, hva de liker og hvem de ønsker å være. Mennesker vil ha en TV som er en naturlig og dekorativ del av hjemmet – uten kompromisser. For å oppnå dette har Samsung utviklet The Frame. Enten den er slått på eller av, er The Frame designet for å vises frem.

Den er utstyrt med 20 spesielt utvalgte kunstverk, deriblant naturbilder, popkunst, digitalkunst og gatekunst. I Samsung Art Store finner du ytterligere 1200 kunstverk å velge mellom. Det er også mulig å vise kjære familiebilder i en justerbar layout som styres via SmartThings-appen på brukerens mobil.*

Kjøp her

ALSOs Samsung TV-team er klare til å hjelpe

Kontakt våre TV-team, hvis du har spørsmål eller trenger sparring i forbindelse med dine TV-salg og din forretningsutvikling.

Irene Olsen

Product Manager, Telecom

Kontakt