ROBUSTE ENHETER


Vanntette og støtsikre telefoner er perfekt for deg som har en aktiv livsstil og ønsker en telefon som ikke blir ødelagt med en gang den utsettes for påkjenninger. Telefonen er egnet til bruk i hardføre miljøer som byggebransjen, militæret, industri, land og betong, flyplasser, jakt og fiske, speditører, skiområder, for håndverkere m.m.

For å komme i kategorien Robust, må enheten ha en hardfør design, tåle støt/risting, vann (15 m I 30 min) og være støtavvisende - også kalt en IP687-sertifisering. Telefonene er tilsvarende testet i henhold til militærets standard MIL-STD 810D8.

Når vi snakker om sikkerhet i industrisektoren, er det viktig at du kan brukerdefinere telefonene slik at begrensningene i grensesnittet er tilpasset brukeren. Dette kalles MDM9 - Mobile Device Management. Denne funksjonen er en tilleggstjeneste som kan knyttes til produktet senere

Livssyklusen er 2+ år, noe som er optimal når det gjelder implementering og investering i produktet.

Robuste bærbare PC-er med Windows Pro


ACER ENDURO

Spesialutviklet holdbarhet som er beredt på å takle enhver utfordring

ACER ENDURO N3

Tynn, lett og solid.

Denne bærbare PC-en veier bare 1,985 kg og har en høyde på bare 24,85 mm, og er den tynneste og letteste 14" IP53-klassifiserte, robuste bærbare PC-en designet for mobile fagfolk som ønsker å ha et stilig og moderne utseende.

KJØP HER

ACER ENDURO N7

Denne robuste og holdbare bærbare Windows-PC-en er designet for mobile medarbeidere i felten, og vil fungere hele dagen uansett hvor du er. Den klare skjermen, kraftig CPU, batteri som kan erstattes dynamisk og sikkerhetsfunksjoner gir deg tillit til at den holder deg produktiv hele dagen.

KJØP HER

Robuste telefoner - Skal det være Android eller bar

RugGears mobile enheter med høy ytelse kombinerer velprøvde maskinvare- og kommunikasjonsløsninger med toppmoderne teknologi over offentlig eller privat bredbånd via LTE-standard.

RugGear RG655 -
Android

RG655 er konstruert med tysk presisjon og tåler mange slags ekstreme påkjenninger, inkludert kontinuerlig dunking.

KJØP HER

Ruggear RG360 –
Android

RG360 er designet med en stor PTT-knapp til venstre som gir enkel og umiddelbar kommunikasjon. RG360 er klar for PTT-applikasjoner som gjør det mulig å utføre viktige oppgaver på en raskere og smartere måte.

KJØP HER

RugGear RG170 -
bar

RG170-funksjonstelefonen er designet for øyeblikkelig kommunikasjon. Den er utstyrt med en sideknapp som kan tilpasses, er perfekt for PTT og lar kommunikasjonen flyte uavbrutt. Det er ideelt når du vil gjøre kommunikasjonen mer effektiv.

KJØP HER

Galaxy XCover 5 kombinerer kraften til en Octa-core-prosessor med 4 GB ram, og gir raske og effektive løsninger du kan holde i hånden. Nyt 64 GB minne og muligheten til å legge til inntil 1 TB med et microSD-kort.

SAMSUNG XCOVER 5 - ANDROID

Vær forberedt på forholdene

Fortsett med oppgavene dine, enten du er ute i felten eller off-road. IP68-klassifiseringen bidrar til å beskytte Galaxy XCover 5 mot vann og støv, slik at du kan bekymre deg mindre for telefonen. Og den oppfyller MIL-STD 810H-standarder, noe som betyr at den er holdbar nok til å tåle dråper.

KJØP HER

SAMSUNG XCOVER PRO EE

Galaxy XCover Pro er en robust mobil som er perfekt til utendørs bruk. Med de lett tilgjengelige knappene kommer du raskt frem til appene du bruker mest. Et kraftig LED-lys viser vei i mørket og signaliserer med en sterk blitz når du får en melding. Med POGO ladestøtte er det enkelt å alltid ha XCover Pro klar.

KJØP HER

Konstruert for å tåle virkningen av gjentatte dråper på en hvilken som helst side eller hjørne

MOTOROLA DEFY - ANDROID

Den motstandsdyktige Motorola defy smartphone jobber hardt uansett hva dagen din bringer. Den er støvtett, vanntett og fallsikker og har blitt utprøvd og testet til det ekstreme, slik at du ikke trenger å bekymre deg.

KJØP HER

Den ultimate arbeidstelefonen fra CAT, som er perfekt for bl.a. lageret og byggeplassen. Du trenger ikke klare deg uten funksjonene til smarttelefonen, selv om du har en praktisk og robust arbeidstelefon. Velg din favoritt smarttelefon fra Caterpillar og få glede av din nye arbeidspartner.

CAT S62-ANDROID

S62 Pro reagerer raskt på små temperaturforskjeller og har betydelige forbedringer i termisk bildekvalitet og klarhet. Med et raskere brikkesett, Android 10 og et stort optimalisert batteri, er Cat S62 Pro den ultimate arbeidstelefonen.

KJØP HER

CAT S42H+- ANDROID

Cat S42H+® Smartphone er en fullstendig robust enhet. IP68-klassifiseringen gir mulighet for nedsenking i vann i 35 minutter til 1,5 m dybde, og MIL-STD-810G og H-godkjenningene betyr at Cat S42 Smartphone er støt-, fall-, salt-, tåke-, sand-, støv-, smuss- og trykkbestandig.

KJØP HER

CAT S62 PRO - BAR

Med en moderne, robust design er S62 Pro beskyttet av et høykvalitets aluminiumshus og den nyeste herdede, ripebestandige Corning Gorilla Glass 6.

KJØP HER

Robuste nettbrett - velg Android eller Windows Pro

ACER ENDURO Ti

Dette kompakte og holdbare 10,1-tommers robuste Windows-nettbrettet er designet med tanke på smarte detaljsalg, lager- og fabrikkarbeidere. Sertifisert som MIL-STD 81 og IP54, med et utvalg tilleggsutstyr og programmerbare taster som oppfyller en rekke funksjoner i krevende miljøer.

KJØP HER

ACER ENDURO N3

Den tynneste og letteste 14" IP53-klassifiserte, robuste bærbare PC-en er designet for mobile fagfolk som trenger ekstra pålitelighet og et høyt sikkerhetsnivå.

KJØP HER

ACER ENDURO T5

Dette solide nettbrettet er laget av støtabsorberende materialer og designet for å motstå tap, fall og vann. For å bekrefte disse kravene, er den uavhengig sertifisert til å oppfylle MIL-STD 810G og IP65-standardene

KJØP HER

SAMSUNG GALAXY TAB ACTIVE 3 EE

Galaxy Tab Actives. Sterk og pålitelig både innvendig og utvendig - tåler å bli brukt i tøffe miljøer. Den pålitelige konstruksjonen er vann- og støvsikker og har et utskiftbart batteri, samtidig som Samsung DeX og forbedret NFC gir høyere produktivitet. Med berøringsfølsomhet som kan stilles inn, programmerbar knapp og S Pen er det bare å ta på arbeidshanskene og gå i gang.

KJØP HER

SAMSUNG GALAXY TAB ACTIVE PRO EE

Takket være den solide, robuste og støtsikre designen med en IP68-klassifisering for vann- og støvbestandighet og et beskyttelsesetui, kan du bruke dette nettbrettet hvor som helst: hjemme, på veien eller hvor som helst livet tar deg. Nettbrettet har en stor skjerm og et avtakbart batteri som varer lenge, slik at du kan reise overalt og oppleve mer.

KJØP HER

RugGear RG930i

RG930i er utformet med tanke på tøffe miljøer, og har en kraftig skjerm, sterkere dedikerte funksjoner og et bredt spekter av applikasjoner som passer for en rekke forskjellige arbeidsmiljøer.

KJØP HER

Klikk her for å lære mer

MIL-STD 810G.

MIL-STD 810G er en serie militære kvalitetstester for kontroll av produkters holdbarhet. Den tester temperaturer opp til 60° C og ned til -21 °C, falltest opp til 122 cm og vibrasjonstest på 7,7 g pr. akse.

IP65

Inntrengingsklasse (IP) er et sett med koder som bestemmer hvor mye solide stoffer (første siffer) og væske (andre siffer) som kan komme inn i enheten. 6 betyr total beskyttelse mot støv; 5 betyr beskyttelse mot vannstråler med lavt trykk fra alle retninger, der begrenset inntrenging er tillatt.