VI ER IVRIGE PÅ FREMTIDENS LAGRINGSPRODUKT

Støtt ethvert skylagringsmiljø med
HPE Alletra Storage MP

Les mer

Kjør hvilken som helst lagringsprotokoll

Fra begynnernivå til driftskritiske miljøer – nå trenger du ikke lenger å velge mellom forskjellige lagringssystem. HPE Alletra MP er her for å støtte ethvert skylagringsmiljø og kjøre alle lagringsprotokoller kundene dine måtte trenge

Hjelp kundene dine med oppgradere deres eksisterende HPE 3PAR-modeller som: 7200, 7400, 8200 og 8400 (2N) – kunder som vil oppdatere lagringsmulighetene sine. Nå er det på tide å benytte seg av denne betydelige installerte basen og foreslå en teknisk oppdatering.

Ingen systemspesifikk hardware spesialbygd for enhver lagringsløsning

Én maskinvareplattform for ulike HPE Software Defined Storage (SDS)-løsninger

Maksimal fleksibilitet med disaggregert arkitektur og uavhengig skalering

HPE Alletra Storage MP: blokklagring med 100 % garantert tilgjengelighet

HPE Alletra Storage MP revolusjonerer blokklagring med 100 % garantert tilgjengelighet – en intuitiv lokal skyopplevelse drevet av AI, som effektiviserer administrasjon fra infrastruktur til apper. Hjelp kundene dine med å oppnå enestående datatilgjengelighet med driftskritisk lagring, som oppfyller alle serviceavtaler.

Forenkle administrasjon med en intuitiv skyopplevelse lokalt

  • Reduser kompleksiteten ved lokal lagring gjennom hele livssyklusen – fra installasjon til oppgradering – med en AI-drevet driftsmessig skyopplevelse drevet av HPE GreenLake Edge to Cloud-plattformen.
  • Kom i gang på minutter med strømlinjeformet distribusjon av enheter. Med noen få klikk er det nye systemet konfigurert og tilgjengelig i systemparken dinplattformen, klar til å håndtere data for applikasjonsarbeidsbelastninger.
  • Automatiser distribusjon av apper med intensjonsbasert klargjøring. La AI-drevet intelligens optimalisere serviceavtalene dine automatisk ved å anbefale det best egnede systemet på tvers av systemparken plattformen for den nye arbeidsbelastningen din.
  • En 100 % skyadministrert infrastruktur gjør at du kan administrere, overvåke og beskytte det globale lagringsmiljøet ditt fra én enkelt skykonsoll som er tilgjengelig fra hvor som helst, på hvilken som helst enhet.

Finn ut mer her

Finn ut mer om fremtidens lagring

Be om det nye aktiveringssettet, og promoter de uendelige mulighetene for fremtidens lagring til kundene dine.

Finn ut mer