HPE Synergy

Slipp løs kraften i endringsdyktig infrastruktur

Distribuer IT-ressurser i enhver konfigurasjon for enhver arbeidsoppgave – og få enestående fleksibilitet og ytelse.

Transformer IT-infrastruktur til en programvaredefinert on-demand-tjeneste

Sliter kundene dine fortsatt med å støtte nye forretningskrav og bruksområder med komplekse, ineffektive siloer av infrastruktur?

HPE Synergy forvandler datasentre til flytende kapasitet med beregnings-, lagrings- og nettverksressurser som kan plasseres intelligent der de trengs mest, og eliminerer behovet for arbeidsoppgavespesifikke miljøer.

Ved å bruke én kodelinje for å samle og distribuere IT-ressursene som trengs for å kjøre en hvilken som helst applikasjon, hvor som helst og i enhver skala, kan kundene dine få effektivitet og kontroll og utnytte IT-ressursene raskt gjennom ett grensesnitt.

Endringsdyktige grupper med IT-ressurser

Endringsdyktige grupper med beregning, lagring og nettverk fungerer som én struktur og gir fleksible ressurser som kan sømløst konfigureres, distribueres og utnyttes der de trengs mest.

Programvaredefinert intelligens med HPE OneView

Ved hjelp av HPE OneView kan kundene dine automatisere distribusjon og styring av IT-ressurser, noe som gir dem bedre kontroll over IT-tjenester og frigjør tid som vanligvis brukes på utvikling og konfigurasjon av infrastruktur.

Samlede API-er

Programmeringsgrensesnitt (API) gjør det mulig å drive infrastruktur med kode, så du kan tilby kraftig automatisering og infrastruktur-As-a-Service (IaaS)-funksjoner til kundene dine.

Spar tid. Reduser kostnadene. Øk produktiviteten.

HPE Synergy bruker automatisering for å redusere kompleksiteten, sparer kundene tid på den daglige driften, øker produktiviteten deres og effektiviserer kostnadene. HPE Synergy er 100 % programmerbar, med et enkelt grensesnitt for å drive enkelhet og optimaliseringer for lokal infrastruktur.

Integrer administrasjon, automatisering og DevOps

Med et enhetlig API kan HPE Synergy sømløst integrere dusinvis av populære verktøy for administrasjon, open source-automatisering og DevOps, noe som betyr at IT-fagpersoner kan optimalisere infrastrukturen og redusere tiden som brukes på å styre miljøet.

Klar til å komponere kundenes HPE Synergy-løsning?

Bla gjennom produktporteføljen for HPE Synergy og oppdag hvordan du kan bygge en endringsdyktig infrastruktur som gir enkelhet, effektivitet og intelligens.

HPE Synergy computeløsninger

Støtt et bredt utvalg av arbeidsoppgaver, og gi kundene ytelse, skalerbarhet og CPU- og minneoptimalisering med HPE Synergy beregningsmoduler.

Finn ut mer om HPE Synergy beregningsløsninger

HPE Synergy lagringsløsninger

Legg til fleksible lagringsressurser i kundenes HPE Synergy-ramme og lever ekstra kapasitet til infrastrukturen deres med HPE Synergy lagringsmoduler.

Utforsk HPE Synergy lagringsløsninger

HPE Synergy ramme- og nettverksløsninger

Bygg et intelligent fysisk grunnlag for kundens infrastruktur og lever sammensatte tilkoblingsmuligheter i rackskala med HPE Synergy ramme- og nettverksløsninger.

Oppdag HPE Synergy ramme- og nettverksløsninger

Bygg virksomheten din på HPE Synergy med ALSO-fordelen

ALSO er unikt posisjonert for å hjelpe deg med å konfigurere og distribuere HPE Synergy. Vårt team av produkt- og salgseksperter kan hjelpe deg med å definere og implementere de beste løsningene for kundene dine.

Support fra design til installasjon og oppstart

Vårt salgs- og tekniske team kan gi deg råd og støtte i hvert trinn – enten du håndterer implementeringen selv eller bruker HPE Pointnext.

Lokale produkteksperter

Våre lokale produkteksperter gir deg oppdatert informasjon og råd om de nyeste tilbudene.

Konfigurasjonsstøtte fra spesialister

Konfigurer HPE Synergy-løsningen din med spesialiststøtte og tilgjengelig veiledning fra ALSO.

Hjelp med pristilbud

Fullfør tilbudet med hyggelig assistanse fra ALSOs salgsteam.

Har du spørsmål om HPE-løsninger?
Kontakt HPE-teamet i ALSO

De er her for å hjelpe og guide deg.

Ta kontakt

Bli oppringt

Opprett et tilbud nå

Gå til iQuote