Ettersom COVID-restriksjonene letter litt etter litt, forbereder mange bedrifter seg på å komme tilbake til kontorene igjen. Allsidighet og fleksibilitet er viktig ettersom mange kommer til å veksle mellom hjemmekontor og kontoret fremover. Trust har smarte løsninger som støtter denne hybride kontorløsningen.

Se hele sortimentet her

Enten om du jobber hjemmefra eller fra kontoret, er det viktigste at du har en produktiv og komfortabel arbeidsdag. Trust tilbyr profesjonelt og prisgunstig PC og Mobil-tilbehør av høy kvalitet. Designet for daglig bruk og oppfyller hele spekteret av behovet du måtte ha gjennom arbeidsdagen.

EKSKLUSIVT UTVALG

Med fokus på kvalitetsprodukter tilbyr Trust pålitelig utstyr eksklusivt for B2B-kanalen. B2B-kanalens eksklusive utvalg består av must-have produkter for en produktiv arbeidsopplevelse, som støtter både arbeid hjemmefra og fra kontoret. Alle B2B-produkter kommer i esker med bærekraftig emballasje som er enkle å åpne.

Se hele sortimentet her

VIDEOMØTER

Den ny måten å jobbe på innebærer en ny måte å kommunisere, samarbeide og gjøre avtaler på. Vi er ikke lenger knyttet til ett sted. Men alt i ett, Plug and play VC løsningene dine kan du gjøre alle små og mellomstore møterom til videokonferanse-rom av høy kvalitet.

Se hele sortimentet her