HPE StoreEasy

Forenklet lagringsløsning for å håndtere økningen i ustrukturert data.

Effektiv, sikker fillagring med høy tilgjengelighet

HPE StoreEasy lagringsløsninger er bygget for å håndtere store datakrav, forbedre servereffektiviteten og sikre sømløs ekstern tilgang til oppdragskritiske filer. Ved å integrere detaljert datadeduplisering kan de lagre mer data på mindre fysisk plass – med et gjennomsnitt på 50–60 % kapasitetsbesparelser. Og ved hjelp av funksjonen for fildeling og synkronisering kan mobile arbeidere få tilgang til filene sine fra hvor som helst med robuste bedriftsdatakontroller på plass.

StoreEasy-løsninger integreres enkelt i nye og eksisterende miljøer, noe som sikrer at kundene dine får en lettvint og forenklet lederopplevelse. Med innebygde installasjonsveivisere og HPE StoreEasy Dashboard kan IT-generalister forenkle konfigurasjonsprosesser og overvåke kapasitetsutnyttelse, ytelse og helse – alt fra ett brukergrensesnitt.

Innebygde sikkerhetsfunksjoner sikrer at data er beskyttet og tilgjengelig for brukere når som helst og når som helst. Maskinvarekryptering, sofistikerte tilgangskontroller, med valgfri backup til skyen, kombineres for å gi kundene en svært tilgjengelig løsning som holder dataene sikre og lett tilgjengelige.

Bygg fordelene med HPE StoreEasy inn i kundenes lagringsløsning

Lagre mer data

Med effektiv detaljert datadeduplisering kan kundene dine oppnå 50–60 % kapasitetsbesparelser og lagre mer data.

Muliggjør ekstern tilgang

Funksjonen for fildeling og synkronisering gjør det mulig for mobile brukere å få tilgang til filene sine fra hvor som helst.

Gjør administrasjonen enklere

Med innebygde installasjonsveivisere og HPE StoreEasy Dashboard kan IT-generalister forenkle administrasjons- og installasjonsprosesser.

Hold dataen sikker

Innebygde sikkerhetsfunksjoner sikrer at data er beskyttet og tilgjengelig for brukere når som helst og når som helst.

Utforsk HPE StoreEasy lagringsløsninger

HPE StoreEasy 1460

Rimelig løsning på inngangsnivå for små bedrifter som trenger å konsolidere brukernes dokumenter, bilder, lyd og videoer.

HPE StoreEasy 1460-løsninger tilbyr fillevering med flere protokoller og applikasjonslagring i en kompakt og rimelig formfaktor for 1U rackmontering. De er enkle å installere og administrere, noe som gjør dem perfekte for en liten arbeidsgruppe, en liten bedrift eller et eksternt kontor. Alle HPE StoreEasy 1460-modeller leveres med Microsoft Windows Storage Server 2016 forhåndsinstallert fra fabrikken på de fire interne LFF-diskene

Last ned QuickSpecs

Gå til ALSO Webshop

HPE StoreEasy 1560

Rimelig tårnløsning på inngangsnivå for små bedrifter som trenger å konsolidere brukernes dokumenter, bilder, lyd og videoer.

HPE StoreEasy 1560-løsninger er bygget på en kompakt og rimelig tårnformfaktor og tilbyr fillevering med flere protokoller og applikasjonslagring til miljøer som ikke har rackplass. De er enkle å installere og administrere, noe som gjør dem perfekte for en liten arbeidsgruppe, små bedrifter eller eksterne kontorer. Alle HPE StoreEasy 1560-modeller leveres med Microsoft Windows Storage Server 2016 Standard Edition forhåndsinstallert fra fabrikken på de fire interne LFF-diskene.

Last ned QuickSpecs

Gå til ALSO Webshop

HPE StoreEasy 1660

Allsidig, kapasitetsoptimalisert fillagring for voksende bedrifter som trenger å konsolidere ustrukturerte data og arbeidsoppgaver for applikasjoner.

HPE StoreEasy 1660-løsninger gir høy kapasitet som reduserer kostnadene per GB. Fire- til åttekjerners behandling (modellavhengig), opptil 16 LFF hot plug-diskspor og eksterne utvidelsesmuligheter forbedrer denne tette, delte 2U-lagringsløsningen for små, mellomstore eller store IT-miljøer. Alle HPE StoreEasy 1660-modeller leveres med Microsoft Windows Storage Server 2016 Standard Edition forhåndsinstallert fra fabrikken på de speilede solid state-diskene.

Last ned QuickSpecs

Gå til ALSO Webshop

HPE StoreEasy 1660 Expanded

Utvidbar, kapasitetsoptimalisert løsning for masselagring for store om middels store bedrifter som trenger å konsolidere ustrukturerte data og arbeidsoppgaver for applikasjoner.

Et vektklasseoptimalisert 2U rackmontert nettverkstilkoblet lagringsenhet med 28 LFF-kortspor og opptil 448 TB rå intern kapasitet. StoreEasy 1660 Expanded er ideell for massefildata og sekundære arbeidsoppgaver for lagring, og inkluderer Microsoft Windows Storage Server 2016 forhåndsinstallert fra fabrikken på speilede solid state-disker.

Last ned QuickSpecs

Gå til ALSO Webshop

HPE StoreEasy 1860 Expanded

Utvidbar lagringsløsning i bedriftsklasse for store bedrifter med økende brukerbehov og krevende ustrukturerte data og arbeidsoppgaver for applikasjoner.

HPE StoreEasy 1860-løsninger leverer ytelse for forretningskritisk bruk, utvidbarhet og fleksibilitet. Fire- til åttekjerners behandling (modellavhengig), 24 (eller flere) interne SFF-datadisker for ytelse og mulighet for ekstern utvidelse forbedrer denne delte 2U-lagringsløsningen for store IT-miljøer. HPE StoreEasy 1860-modeller leveres med Microsoft Windows Storage Server 2016 Standard Edition forhåndsinstallert fra fabrikken på de speilede solid state-diskene.

Last ned QuickSpecs

Gå til ALSO Webshop

ALSO fordelen –– HPE StoreEasy

La ALSO hjelpe deg med å definere og konfigurere HPE StoreEasy-løsningen. Med ekspertråd, nyskapende kunnskap og tilpassede anbefalinger, kan vi hjelpe deg med å matche de rette løsningene til kundenes behov.

Support fra design til installasjon og oppstart

Vårt salgs- og tekniske team kan gi deg råd og støtte i hvert trinn – enten du håndterer implementeringen selv eller bruker HPE Pointnext.

Lokale produkteksperter

Våre lokale produkteksperter gir deg oppdatert informasjon og råd om de nyeste tilbudene

Konfigurasjonsstøtte fra spesialister

Konfigurer HPE StoreEasy-løsninger med hjelp fra spesialister og tilgjengelig veiledning fra ALSO.

Hjelp med pristilbud

ALSOs salgsteam kan hjelpe deg med å utforme tilbudet ditt med HPE StoreEasy med hyggelig assistanse.

Har du spørsmål om HPE-løsninger?
Kontakt HPE-teamet i ALSO

De er her for å hjelpe og guide deg.

Ta kontakt

Bli oppringt

Opprett et tilbud nå

Gå til iQuote