Fra 1. januar presenterer ALSO med stolthet distribusjonen av AZON-skrivere

AZON DTF-utskriftsteknologien gjør det mulig å dekke et bredt spekter av produkter som t-skjorter, poloer, vesker, kjæledyrklær og selv små logoer på spesifikke steder som ermer, lommer osv.

Overfør ganske enkelt den trykte filmen på plagget du ønsker med en varmepresse.

DTF-utskrift lar deg skrive ut nesten alle design og personliggjøre mørk og lys polyster nylon, bomull, polyblends og mer.


Klikk på linken for å få en online demonstrasjon

Registreringslenke med mail til alsographics.int@also.com

AZON LARGE DTF Printing Systems

AZON PRONTO +:

Rull til rull DTF-modell, granuleringsmaskin og varmeovn inkludert - opptil 24"

& lenke til datablad

Gir deg muligheten for en høyere volumproduksjon, med rull-til-rull-systemet. Det er ikke nødvendig å påføre nanopulveret manuelt, eller legge filmen inn i ovnen, siden det er en integrert granuleringsmaskin innpasset i systemet. Det er også mulig å trykke på alle slags stofffarge, samt materiale. Systemet er Oeko-Tex sertifisert

AZON PRONTO + NEON:

Pronto Plus, men med neon magenta og neon cyan – opptil 24"

& lenke til datablad

Maskinen har samme dimensjoner og funksjonalitet som vårt Pronto Plus-system, men gir deg et annet sett med farger, fordi den inkluderer cyan og magenta som neonfarger, i stedet for de vanlige fargene. Perfekt for høyere volumproduksjon. Automatisk pulverpåføring, og integrert ovn inkludert. Øko-Tex sertifisert

AZON PRONTO + NEON X:

Rull-til-rull DTF-skriver, med et 10-kanals skrivehode - lar deg skrive ut både normale og neonfarger – opptil 24"

& lenke til datablad

Ideell for brukere som ønsker å kombinere neon og normale farger i ett system. Dette er vår unike løsning, med et 10-kanals skrivehode, med CMYK+WW, samt neon magenta, neon gul, neon oransje og neon grønn. Akkurat som den mer industrielle størrelsen Pronto Plus, og Pronto Plus Neon, har denne maskinen en integrert granuleringsmaskin. Utskrift på alle typer stoffmaterialer og farger er mulig. Øko-Tex sertifikat er allerede tilgjengelig.

AZON Small DTF Printing Systems

AZON PRONTO:

DTF-løsning på inngangsnivå; Øko-Tex sertifisert – A4

& lenke til datablad

Azons skrivebordsversjon av Direct to Film Printing-teknologi. Gjør at du kan skrive ut på både mørke og lyse plagg, med livlige farger. Bredt utvalg av stoffer er dekket, alt fra 100 % polyester til 100 % bomull. Øko-Tex sertifisert.

AZON PRONTO NEON:

Desktop-versjon av DTF, med neon cyan og neon magenta – A4

& lenke til datablad

Perfekt for små og mellomstore bedrifter. Utskrift av fluorescerende cyan og magenta gjør at bildene dine føles mer levende, siden de har en spesiell glød i mørket. Akkurat som Pronto , gir Pronto Neon deg muligheten til å trykke på hvite, sorte og fargede plagg. Du kan trygt trykke på både polyester og bomull. Øko-Tex sertifikat er inkludert.