HPE NIMBLE

Intelligent, selvadministrert lagring bygget for SMB-er og større bedrifter

Åpne for kraft, enkelhet og intelligens

Er du som SMB-er eller større bedriftskunder ute etter å transformere sine eldre lagringsløsninger og frigjøre IT-ressurser fra administrasjon av infrastruktur? Kan en intelligent, selvadministrerende løsning med høy ytelse og all-flash eller hybrid lagring være svaret? HPE Nimble kan levere alt dette – og mer.

HPE Nimble er enkel å distribuere, bruke og administrere, noe som betyr at IT-generalister kan installere den på systemene selv på få minutter og redusere tiden brukt på vedlikehold betydelig gjennom hele livssyklusen. Med HPE Infosight forutsies og forhindres 86 % av vanlige datasenterproblemer før kunder engang innser at de har et problem – ikke bare for lagringsmatrisen, men over hele infrastrukturstakken.

Kundene dine kan også sikre at deres driftskritiske apper alltid er på og alltid fungerer raskt, takket være en garantert 99,9999 % datatilgjengelighet og Triple+ Parity RAID-stabilitetsfunksjoner – som kan håndtere tre samtidige diskfeil – noe som eliminerer avveining mellom ytelse og robusthet.

Vis kundene hvorfor Nimble er bra

Distribuer og bruk på få minutter

Enkel å installere, bruke og vedlikeholde. Bare plugg inn og sett i gang.

Få apper som alltid er på og alltid er raske, med 99,9999 % datatilgjengelighet

Eliminer avveiningen mellom ytelse og robusthet, og sørg for at oppdragskritiske apper alltid er på og alltid er raske, med 99,9999% datatilgjengelighet.

Løs problemer før de oppstår med HPE Infosight

HPE Infosight forutsier og forhindrer 86 % av problemene før de oppstår, og maksimerer oppetid for oppdragskritiske apper.

HPE Nimble All-Flash Arrays

Perfekt for mellomstore og store bedrifter som arbeider med høy ytelse, latenssensitive arbeidsoppgaver som krever kritisk flash-ytelse.

HPE Nimble All-Flash Arrays er enkel å distribuere og administrere, og er en perfekt kombinasjon av All-flash-ytelse og prediktiv analyse med HPE Infosight. Kundene dine kan oppnå rask, pålitelig tilgang til data og 99,9999 % garantert tilgjengelighet.

Last ned dataark

Ring en ALSO-spesialist for å konfigurere denne løsningen

HPE Nimble Storage Adaptive Flash Arrays

Ideell for små og mellomstore bedrifter som ønsker å implementere sin første hybrid flash-matrise for blandede, vanlige arbeidsoppgaver

HPE Nimble Adaptive Flash Arrays kombinerer harddisker med SSD-er i hybridkonfigurasjon. Dette gir en kostnadseffektiv lagringsløsning for små og mellomstore bedrifter som trenger høy flashytelse og pålitelighet.

Last ned dataark

Ring en ALSO-spesialist for å konfigurere denne løsningen

ALSO fordelen –– HPE Nimble lagringsløsninger

La ALSO hjelpe deg med å definere og konfigurere den perfekte lagringsløsningen med HPE Nimble. Med ekspertråd, nyskapende kunnskap og tilpassede anbefalinger, kan vi hjelpe deg med å matche de rette løsningene til kundenes behov.

Support fra design til installasjon og oppstart

Vårt salgs- og tekniske team kan gi deg råd og støtte i hvert trinn – enten du håndterer implementeringen selv eller bruker HPE Pointnext.

Lokale produkteksperter

Våre lokale produkteksperter gir deg oppdatert informasjon og råd om de nyeste tilbudene

Konfigurasjonsstøtte fra spesialister

Konfigurer HPE Nimble-lagring med hjelp fra spesialister og tilgjengelig veiledning fra ALSO.

Hjelp med pristilbud

ALSOs salgsteam kan hjelpe deg med å fullføre tilbudet ditt med HPE Nimble-lagring med hyggelig assistanse.

Trenger du hjelp med alternativer for lagring og backup?
Ring Harald.

Han er en del av ALSOs team av erfarne HPE salgs- og produktspesialister.

Harald Andersson

Pre Sales- & Product Specialist, HPE

Ta kontakt

Bli oppringt

Opprett et tilbud nå

Gå til iQuote