Bli din kundes viktigste sparringspartner i valg av riktig ThinkPad-modell

Siden 1992 har Lenovo vært en viktig partner for bedrifter over hele verden. I én fleksibel løsning har de trofast levert verktøyet som muliggjør alt fra drift til innovasjon; ThinkPad-en.

Gjennom 25 års utvikling har Thinkpad etablert seg som markedets ledende bærbare datamaskin. Tusenvis av bedriftseiere setter hver dag sin lit til ThinkPad som den viktigste samarbeidspartneren i hverdagen og som en aktiv ressurs for å nå målene for virksomheten.


Hjelp beslutningstakere med å gjøre den helt rette investeringen


Med en ThinkPad-familie som fortsetter å vokse, kan det være vanskelig for bedrifter å finne ut hvilken modell som passer nettopp deres behov og mål.

Som Lenovo-forhandler er du en viktig partner for selskaper i beslutningsprosesser om nye IT-investeringer. ALSO veileder deg gjennom fire grunnleggende ThinkPad-serier for fire forskjellige målgrupper og behov. Dermed får du lett oversikt, og kan veilede alle typer bedrifter til det beste valget.

Nye navn – og mange nye fordeler

Lenovo endrer navn på alle ThinkPads sommeren 2020.
Samtidig oppdaterer de mange av modellene, for å gjøre dem
enda raskere, mer fleksible eller lettere.

Blant annet ...

 

Den nyeste wi-fi 6-standarden integrert i X -, T - og L -serien.

Ekstra rask, integrert lte cat LTE CAT 9/16 WWAN-forbindelse i X1 Carbon, X1 Yoga, X13, X13 Yoga, T14, T14s, T15, L14 og L15.

Nye hurtigtaster for anrop gjør det enkelt å administrere anrop og teammøter.

2–4 Dolby-høyttalere for en komplett lydopplevelse i alle X- og T-modeller.

Mange modeller kommer med CO2 offset og Premier Support tjeneste.

Utforsk de nye tjenestene

Mulighet for valg av AMD eller Intel på en rekke modeller: T14, T14S, L14, L15, X13, E14 & E15.

.. og mange flere

T-serien

Ideell for ambisiøse medarbeidere på farten

Med sin svært høye ytelse er PC-ene i T-serien kraftige nok til å støtte de mest krevende arbeidsoppgavene. Samtidig leveres alle med en slank og lett design, samt en imponerende batterilevetid – en kombinasjon som gjør dem til det eneste riktige valget for ambisiøse medarbeidere på farten.

T14 er en kraftig, tynn og lett PC på bare 1,46 kg* med en batterilevetid på opptil 16 timer. T14 er tilgjengelig med enten 8. generasjons Intel® Core™ i5/i7 vPro™ eller 3. generasjons AMD® Ryzen™ R7 PRO-prosessor – begge kraftige nok til enkelt å håndtere utfordrende oppgaver.

S-modellen T14S tilbyr den samme kraftige maskinvaren, men har "slanket seg" enda mer med sine 1,27 kg*. Til tross for den enda slankere designen varer T14S-batteriet i opptil 20 timer.

T15 er en litt større versjon av T14 og har det samme kraftige innholdet, bare med en 15,6" Dolby® Vision™ 4K UHD IPS-skjerm med 500 nit og berøringsmuligheter. Tastaturet inneholder en egen nummerdel og leveres med helt nye snarveisfunksjoner for administrasjon av anrop og teammøter. T15 er derfor perfekt for datadrevne ansatte som trenger en stor og kraftig PC, men som ikke vil være knyttet til én arbeidsstasjon.


ALSO-pris fra kr 13 100,–

De største fordelene ved T14, T14S og T15

 • Multitasking blir en lek med NVIDIA eller AMD Radeon Vega-grafikkort kombinert med den nyeste Intel® Core™ eller AMD® Ryzen-prosessoren.
 • Fantastisk batterilevetid – opptil 20 timer med T14S og rapidcharge-teknologi for rask lading.
 • Både T14, T14S og T15 garanterer 100 % datasikkerhet gjennom hele ThinkPad-ens levetid.
 • en eksepsjonell audiovisuell opplevelse. T15 leveres med en av de beste skjermene på markedet; Dolby® Vision™ 4K UHD IPS og Dolby® Audio™-høyttalere.


Målgruppe

De oppgraderte modellene i T-serien, T14, T14S og T15 er åpenbare bedriftsmaskiner for multitaskere som må kunne navigere enkelt og effektivt mens de er på farten. De er ideelle for ambisiøse konsulenter som ikke vil spare på verken kvalitet eller design. Med T-seriens nyeste modeller får du robuste forretnings-PC-er av høyeste kvalitet – i en svært lett og lekker innpakning.


Last ned dataark for T14, T14S og T15

Kjøp T14 Kjøp T14S Kjøp T15

*kg. varierer etter på konfigurasjonsvalg

L-serien

Ideell for større bedrifter – på tvers av avdelinger

L-seriens L14 og L15 er moderne bedrifts-PC-er designet for å møte alle de viktigste IT-behovene til et større selskap – inkludert PC-budsjettet. De finnes begge med enten 10. generasjons Intel® Core™- eller 3. generasjons AMD® Ryzen™-prosessorer, samt AMD Radeon™ Vega eller Intel® UHD grafikkort. Sammen gir det et solid nivå av ytelse og robusthet – akkurat som det forventes av en Lenovo ThinkPad.

I tillegg til god stabilitet og høy ytelse leveres L14 og L15 med TPM 2.0-chip og fingeravtrykksleser, slik at selskapets data er beskyttet – uansett hvor i verden medarbeiderne jobber fra.

L14 er den stabile, trygge og kostnadsbevisste løsningen. Et smart valg for bedrifter med fartsfylte miljøer og mange møter. Med sin litt større skjerm gir L15 en enda bedre designopplevelse, noe som gjør den ideell for kreative miljøer der tegne-, arkitektur- og grafikkapplikasjoner er en del av hverdagen.

Hvis medarbeidere ønsker en mer kompakt L-modell, kan de velge L13 eller L13 Yoga på 13" og en vekt på bare 1,38 kg*. Men deres mindre størrelse betyr ingenting for deres upåklagelige ytelse, robusthet og sikkerhetsfunksjoner, da de i likhet med de andre L-modellene styres av en 10. generasjons Intel® Core™-prosessor, har Intel® UHD-grafikkort, samt 1 TB PCle SSD-lagring. Samtidig kommer de med RapidCharge (hurtiglading), samt muligheten for FHD-berøringsskjerm og IR-kamera.
L13 Yoga kan vendes 360 °, noe som gjør den ideell for selgere på farten som trenger et kompakt og fleksibelt presentasjonsverktøy av høy kvalitet.


ALSO-pris fra kr 8 900,–

De største fordelene ved L13, L13 Yoga, L14 og L15

 • Wi-Fi 6-standard, samt en rekke innebygde innganger som gjør det enkelt å koble til ulike applikasjoner.
 • Wi-Fi 6-standard, samt en rekke innebygde innganger som gjør det enkelt å koble til ulike applikasjoner.
 • En vekt på 1,38 kg* som gjør dem enkle å bære fra møte til møte.

Målgruppe

De er perfekte for større virksomheter som trenger en fleksibel løsning på tvers av avdelinger. Både L13, L13 Yoga, L14 og L15 oppfyller alle behovene som hardtarbeidende fagfolk på tvers av bransjer og avdelinger vil møte i løpet av arbeidsdagen, og er derfor ideelle for større PC-innkjøp.


Download datasheet for L13, L13 Yoga, L14 & L15

Kjøp L13 Kjøp L14 Kjøp L15

*kg. varierer etter konfigurasjonsvalg

E-serien

Budsjettvennlig og ideell for små bedrifter

De bærbare PC-ene i E-serien er de mest budsjettvennlige modellene i Lenovos ThinkPad-serie. De styres med opptil 10. generasjons Intel® Core™-prosessorer og Intel® UHD-grafikkort med AMD Radeon™ RX 640, noe som fortsatt gjør dem til forretnings-PC-er av høy kvalitet som passer til en bred målgruppe av medarbeidere.

E14 og E15 har begge langvarige batterier, 12,8 og 12,2 timer, fleksible lagringsløsninger og robust maskinvare som lett kan oppgraderes. Et smart valg – både for forretningsproduktivitet og økonomi.

E15 på 15,6” er den perfekte løsningen for små bedrifter, mens den litt mindre E14 på 14” er et smart valg for mobile kontormiljøer med fleksible møtekulturer. E-serien gir deg en god kombinasjon av kvalitet og pris, slik at den er perfekt for små virksomheter som ønsker å gi medarbeiderne en stabil og pålitelig ThinkPad til et håndterbart budsjett.


ALSO-pris fra kr 6 900,-

De største fordelene ved E14 og E15

 • Budsjettvennlige ThinkPad-er av høy kvalitet.
 • Høy sikkerhet – en diskret TPM 2.0 chip krypterer og beskytter data.
 • Både E14 og E15 har Intel® UHD-grafikkort med AMD Radeon™ RX 640.
 • En flott skjermopplevelse med innebygd HD-antirefleks.

Målgruppe

E-serien er et godt valg for ansatte som trenger en robust hverdagsdatamaskin de kan stole på. E14 og E15 har Intel-prosessorer av høy kvalitet og Intel® UHD-grafikkort med AMD Radeon™ RX 640, og er derfor absolutt ikke skrøpelige PC-er. Med en vekt på 1,69 kg* er E14 også et fornuftig valg for ansatte på farten.


Last ned dataark for E14 og E15

Kjøp E14 Kjøp E15

*kg. varierer etter konfigurasjonsvalg

X-serien

For kreative miljøer og tunge arbeidsoppgaver
- selv på farten

ThinkPad X-modellene leverer den beste ytelsen, den største lagringskapasiteten og den raskeste responstiden i Lenovos allerede imponerende ThinkPad-univers. Derfor er de det åpenbare valget for medarbeidere som har arbeidsoppgaver som krever mer, for eksempel i kreative bransjer som arkitekt- og ingeniørvirksomheter.

X13 beviser at ultrahøy kraft også kan oppnås i en bærbar PC – og til og med i en som er ekstremt kompakt. X13 veier bare 1,22 kg*, og leveres fortsatt med 10. generasjons Intel® Core™ i7- eller AMD® Ryzen™ R7 PRO-prosessor, opptil 32 GB DDR4(2667 MHz2) minne og opptil 2 TB PCIe SSD-lagring. Med AMD-prosessoren kan brukerne oppleve en 20-40 % økning i ytelsesnivået, til tross for et 40 % lavere batteriforbruk – X13 holder batteri i opptil 17,5 timer.

I tillegg til førsteklasses prosessor, minne og lagring har X13 innovative funksjoner som Modern Standby, Wake On Voice og PrivacyGuard som muliggjør vekking fra standby på 1 sekund, talekommando som passord, og sikrer at ingen inntrengere ser over brukerens skuldre når de arbeider med data.

For enda mer fleksibilitet for reisende medarbeidere eller konsulenter er X13 Yoga det åpenbare 3-i-1-verktøyet som lett kan gjøres om til enten et nettbrett eller en stående presentasjonsskjerm.

Til tross for X13 og X13 Yogas imponerende kraftnivå i lette og fleksible design, øker X1-modellene X1 Carbon og X1 Yoga nivået enda mer. X1 Carbon er den ultimate ThinkPad for selskaper som ønsker å gi medarbeiderne sine det beste på markedet. De veier så lite som 1,09 kg* og har en batterilevetid på 18,5 timer, og medarbeiderne kan enkelt ta med seg den ekstremt kraftige ThinkPad-en hvor som helst. Både X1 Carbon og X1 Yoga styres av 10. generasjons Intel® Core™ U i7 vPro-prosessor og Intel® UHD 620-grafikkort. Samtidig er de utstyrt med Dolby® Vision™-skjerm og hele 4 Dolby® Atmos®-høyttalere for den ultimate audiovisuelle opplevelsen. X1 Carbon og X1 Yoga er en av Lenovos første Intel® Athena-sertifiserte PC-er.


ALSO-pris fra kr 12 500,–

De største fordelene ved X13, X13 Yoga, X1 Carbon og X1 Yoga

 • X-modellene leverer markedets beste ytelse, i den mest fleksible innpakningen. PC-en for både medarbeideren og IT-administratoren som ønsker førsteklasses-svaret på en ThinkPad.
 • Et imponerende spekter av Dolby Vision-skjermer, samt 4 Dolby® Atmos®-høyttalere sikrer den beste mulige audiovisuelle opplevelsen.
 • Innovative funksjoner som ThinkShutter-kameradeksel, ansiktsgjenkjenning og fingeravtrykksleser.

Målgruppe

Hvis kunden kjøper inn til en kreativ organisasjon med høye ambisjoner, vil vedkommende definitivt ikke angre på kjøpet av en X-modell. Samtidig er X1 Carbon den letteste ThinkPad-en på markedet, og derfor det riktige valget for ansatte med tunge arbeidsoppgaver, hvis arbeidsdagene også er fylt med møter og presentasjoner. Lenovo beskriver selv X-modellene som de perfekte ThinkPad-ene som kan krysse av alle slags krav – fra størrelse til lagringskapasitet.


Last ned dataark for X13, X13 Yoga, X1 Carbon og X1 Yoga

Kjøp X1 Kjøp X13

*kg. varierer etter konfigurasjonsvalg

Nye ThinkPads med inkludert tjeneste

Alle de nye ThinkPads kommer med Lenovos helt nye CO2 offset tjeneste .

Samtidig har mange av modellene Premier Support , som gir muligheter for enkel og rask IT-support.

Utforsk Premier Support Utforsk CO2 offset

Kontakt

Ta gjerne kontakt med våre Lenovo-spesialister hvis du har spørsmål, eller bruk dem til sparring for ditt Lenovo-salg og din forretningsutvikling.

Kontakt ALSOs Lenovo-spesialister