HPE Nimble Storage dHCI

Få intelligensen og kraften til HPE Nimble Storage dHCI

Skaler uavhengig databehandlings- og lagringskrav samtidig som du utnytter kraften og enkelheten til en hyperkonvergert opplevelse.

Finn ut mer

Hever hyperkonvergert infrastruktur til neste nivå.

Selv om HCI-løsninger kombinerer lagrings-, databehandling- og nettverksbehovene dine i én enhetlig løsning, kan de ikke levere den fleksibiliteten som kreves når kundene trenger å koble ut lagrings- og databehandlingskapasiteten.

Disaggregert HCI (dHCI) er svaret. For store, virtualiserte datarom leverer dHCI hastighet, enkelhet og fleksibilitet, uten noen begrensninger. Skreddersy og skalèr lagrings- og databehandlingskrav — helt uavhengig av hverandre.

Finn ut hvorfor HPE Nimble Storage dHCI er det åpenbare valget for små og mellomstore bedrifter.

Snakk med teamet vårt

Utnytt kraft, enkelhet og intelligens.

Får kundene dårlig ytelse fra eldre 3-lags infrastruktur når de kjører virtualiserte arbeidsbelastninger? Begrenser HCI-infrastrukturen dem til dyre, ufleksible oppgraderingsveier for lagring og databehandlingsressurser?

Da er det på tide å tilby dem en bedre løsning. HPE Nimble Storage dHCI kan levere høy ytelse for store virtualiserte IT-miljøer som kjører hundrevis av virtuelle maskiner.

Kontakt en av våre spesialister for rådføre deg om ditt neste tilbud.

Ta kontakt

Det er HCI, men uten grenser.

Velg blant en rekke løsninger utformet for å dekke kundens behov.

Ingen bortkastede ressurser

Reduser lagringskostnader, fjern unødvendig klargjøring og velg det optimale forholdet mellom lagrings- og databehandlingsbehov.

Enkelt å administrere

Utnytt samme den brukervennligheten til HCI, nå med selvadministrerende og selvoptimaliserende operasjoner.

Ytelse og effektivitet

Enkelheten til HCI kombinert med 99,9999 % datatilgjengelighet og ventetid på under millisekundet.

InfoSight: for proaktiv problemløsning.

For mange IT-team går mesteparten av tiden til å reagere på og løse problemer. HPE Nimble Storage dHCI-løsninger inkluderer bransjens mest avanserte AI for proaktiv, datadrevet innsikt, optimalisering og problemløsning. InfoSight analyserer anonymiserte data fra HPE-installasjoner i datasentre over hele verden, og bruker denne intelligensen til å gjøre systemet ditt smartere og mer effektivt.

Frigjør opptil 85 prosent av tiden til IT-teamet ved å bruke InfoSight til å forutsi og løse problemer automatisk.