All-flash og hybrid lagring

Levèr den perfekte kombinasjonen av ytelse, autonom drift og built-for-cloud-lagring.

Levèr overlegen ytelse med dataintegritet med all-flash-lagring

Raskt voksende datavolumer og uforutsigbar datatilgang utgjør en betydelig belastning for moderne forretningsytelse. For å løse disse utfordringene trenger bedrifter lagringsløsninger som kan håndtere krav til høy kapasitet. Det betyr raskere responstider og konsekvent pålitelighet for å kjøre oppdragskritiske apper.

Flash-lagring utnytter fordelene med solid state-disker (SSD), som i motsetning til harddisker (HDD) bruker ikke-flyktig flashminne og ikke har noen bevegelige deler. Dette gir raskere I/O-operasjoner og lavere strømforbruk, mens lagrede data beholder integriteten, selv ved strømbrudd.

Men ytelsen er ikke den eneste fordelen: All-flash-matriser er generelt mindre enn tradisjonell lagring eller hybrid storage og tar mindre plass i lagringsracks, samtidig som de gir omfattende muligheter for å skalere ut. Dette gjør dem ideelle for kundene som ønsker å starte i det små og vokse raskt.

Akselerert applikasjonsytelse

All flash-matriser drar nytte av forbedret IOPS-ytelse og hjelper datasentre til å kjøre oppdragskritiske apper med forbedret hastighet, brukervennlighet og effektivitet.

Forbedret datasenterøkonomi

Få raskere ytelse, høyere kapasitet og betydelige besparelser på strøm og kjøling over tid – alt i et mindre datasenteravtrykk – med all flash-matriser.

Begynn i det små, voks stort

Med muligheten til å starte i det små og skalere opp for å møte økende lagringskrav, kan kundene dine fremtidssikre infrastrukturen.

Lever kostnadseffektiv ytelse og forbedret pålitelighet med hybrid lagring

Bedrifter som utelukkende bruker HDD-lagring, risikerer treg datatilgang og diskfeil. De trenger raskere ytelse og en pålitelig og kostnadseffektiv infrastruktur som kan holde virksomheten i gang.

Hybrid storage-løsninger kombinerer derimot tradisjonelle harddisker med SSD-er for akselerert IOPS-ytelse og redusert ventetid. Ved å kombinere hastigheten med flash og kapasiteten til harddisker, tilbyr hybridtilnærmingen en balansert og mer pålitelig infrastruktur for kundene dine, samtidig som kostnadene reduseres i forhold til en oppgradering til all-flash.

Utnytt kraften i en intelligent dataplattform

Sliter kundene dine med å holde rede på dataene sine? Er lagringsinfrastrukturen deres for kompleks, noe som tvinger IT til å bruke mesteparten av tiden på å reagere og feilsøke? HPEs løsninger med all-flash og hybrid lagring er designet for å overvinne begrensningene i dagens systemer for dataadministrasjon ved å kombinere AI-styring, hybrid skyfleksibilitet og as-a-service-økonomi.

Den intelligente dataplattformen fra HPE kan transformere datasentre og tenke nytt om hvordan data leveres, administreres og analyseres. AI gjør det selvadministrerende, slik at IT kan fokusere mindre på infrastruktur og mer på forretningsresultater. Den er bygget for skyen for å muliggjøre sømløs klargjøring og drift på tvers av kundenes hybridmiljø. Og den forbrukes som en tjeneste, slik at de bedre kan matche utgiftene til forretningsbehovene.

HPE Infosight

Kundene dine kan administrere infrastrukturen og løse de mest utfordrende problemene automatisk ved å bruke kraften i HPE Infosights kunstige intelligens.

Bygget for skyen

Kjør hvilken som helst arbeidsoppgave, hvor som helst. Flytt apper og data på en sikker og effektiv måte på tvers av kjerne-, kant- og skyressurser for maksimal smidighet og kostnadsbesparelser.

As-a-service opplevelse

Lever en as-a-service-opplevelse på tvers av kundenes infrastruktur og utnytt skylignende forbruksmodeller for å redusere kostnadene.

HPE Primera

Åpne for kraften i verdens mest intelligente lagringsplattform for oppdragskritiske apper. HPE Primera er klar for skyen og drives av intelligensen i HPE InfoSight, og gir umiddelbar tilgang til data, 100 % tilgjengelighet og ikke-forstyrrende oppgraderinger – og alt tilbys som en tjeneste.

Utforsk HPE Primera

HPE Nimble

Utvikle bedriftskundenes lagringsopplevelse med HPE Nimble. Den er enkel å distribuere og administrere, garanterer robust 99,9999 % datatilgjengelighet og har intelligent, selvadministrerende AI som løser problemer automatisk.

Utforsk HPE Nimble

HPE MSA Gen6

Forvandle kundenes lagring og få fart på arbeidsbelastningene med den helt nye HPE MSA Gen6. Den er laget for å gi SMB-kundene dine enkel, rask og rimelig lagring som kan skaleres for å oppfylle de vanskeligste kravene.

Oppdag HPE MSA

ALSO fordelen – All-flash og hybrid lagringsløsninger

ALSO er unikt posisjonert for å hjelpe deg med å konfigurere og distribuere HPEs løsninger for all-flash og hybrid lagring. Våre bransjeledende HPE kunnskaps- og anbefalingstjenester kan styrke din evne til å bygge robuste, intelligente infrastrukturer som er skreddersydd etter kundenes behov.

Support fra design til installasjon og oppstart

Vårt salgs- og tekniske team kan gi deg råd og støtte i hvert trinn – enten du håndterer implementeringen selv eller bruker HPE Pointnext.

Lokale produkteksperter

Våre lokale produkteksperter gir deg oppdatert kunnskap og råd om de nyeste tilbudene.

Konfigurasjonsstøtte fra spesialister

Konfigurer løsninger for all-flash og hybrid lagring med hjelp fra ALSO’s spesialister.

Hjelp med pristilbud

Fullfør tilbudet med hyggelig assistanse fra ALSOs salgsteam.

Har du spørsmål om HPE-løsninger?
Kontakt HPE-teamet i ALSO

De er her for å hjelpe og guide deg.

Ta kontakt

Bli oppringt

Opprett et tilbud nå

Gå til iQuote