Finn den perfekte HP-skjermen til kontoret eller hjemmekontoret

HPs brede utvalg av displays gjør det enkelt for dine kunder og finne den som passer best til deres behov. Utvalget er stort og består av Z, Elite og Pro seriene. HP er opptatt av kundens brukeropplevelse og legger stor vekt på gode ergonomiske løsninger og at skjermene er produsert på en måte som tar hensyn til miljøet.

kjøp her Se skjerm guide her

Z-Displays

Denne display serien tilbyr blant annet eksepsjonell fargenøyaktighet og perfekte bilder for den kreative brukeren. Seriens bredeste buede skjermer gir panoramautsikt, som er perfekt for brukeren som må hoppe rundt mellom forskjellige programmer og store Excel ark.

Kjøp her

E-Displays

Et møte mellom stil og substans i en tynn, ny profil. HP Business Monitors tilbyr enestående ergonomisk fleksibilitet og funksjonalitet. Denne serien gir kundene mulighet til å utvide produktiviteten med uavbrutte visninger.

Kjøp her

ProDisplays

Har skarp QHD-oppløsning og ekstra brede synsvinkler. Denne ultratynne skjermen med svært smale kanter på tre sider er nå tilgjengelig til en god pris med praktiske HDMI- og VGA-tilkoblingsmuligheter.

Kjøp her

E27u og E22 Display

Få mest mulig ut av arbeidet ditt ved å lade PC-en med en USB-C®-kabel direkte fra skjermen. Gjør det enkelt å jobbe hele dagen med dette displayet, ettersom kundenes helse er i fokus med optimalisert ergonomi.

Kjøp her