AMD EPYC™ 7003-serien med prosessorer

Vi oppfyller dermed løftet vårt om å stadig presentere innovasjoner for de største utfordringene. Med tredje generasjon AMD EPYC serverprosessorer introduserer AMD EPYC 7763. Det er den kraftigste serverprosessoren. AMD EPYC™ 7003-seriens prosessorer gir økt produktivitet gjennom raskere applikasjonsytelse.

Ledende arbeidsbelastningsytelse

Tilbyr løsninger i skyen, on-premise eller eksternt, i containere eller VM-er. Enten det er bare-metall eller HCI, AMD EPYC™ 7003-seriens prosessorer tilbyr utmerket ytelse for et bredt spekter av standard industriapplikasjoner.

Som ledende innen databehandling med høy ytelse, fortsetter AMD å heve standarden for datasenterdatabehandling ved å kontinuerlig implementere veikartet og fremme innovasjon.

Les datablad

Hemmeligheten ligger under panseret

Den nye AMD EPYC™ 7003-serien med prosessorer er bygget på "Zen 3"-kjernen og AMD Infinity-arkitekturen. De tilbyr komplette funksjonssett på tvers av produktlinjen med bransjeledende I/O, 7nm x86 CPU-teknologi og en integrert sikkerhetsprosessor på brikken. EPYC ™ 7003 CPUer har opptil 32 MB L3 cache pr kjerne, 4-6-8 memory channel interleaving som gir større økonomi og ytelse i flere DIMM-konfigurasjoner. De muliggjør også klokkesynkronisering mellom stoff og minne. Alt dette sikrer raskere resultater.

Dra full nytte av styrken til IT-investeringen din

Fra tradisjonell applikasjonsimplementering til de siste innovasjonene: AMD EPYC™ 7003-seriens prosessorer gir deg kapasiteten og systemressursene applikasjonene dine krever.

Vi forbedrer stadig våre programvareoptimaliseringsevner slik at applikasjoner kan dra nytte av alle innovasjonene i AMD EPYC-prosessorer. I januar 2021 var det over 132 VMware®-sertifiserte plattformer som kjørte AMD EPYC™. Det brede miljøet med åpne verktøy og biblioteker er en annen grunn til at ledende skyleverandører velger AMD. Servere med AMD EPYC-resultater leverer resultater når du trenger dem. Så du kan raskt tilføre verdi på tvers av bedriften – uansett hvordan, hvor og når programmene kjører.

Det viktigste elementet til våre prosessorer er dataene dine

I en kompleks verden trenger du støtte for å gjøre arbeidsbelastningene dine sikrere – det starter med prosesser og strekker seg til data. AMD Infinity Guard er en pakke med avanserte sikkerhetsfunksjoner bygget direkte inn i chipsene. Det skaper en beskyttende vegg mot interne og eksterne trusler mot dataene dine. Angrepsflatene reduseres ved oppstart, drift og databehandling. AMDs sikre krypterte virtualiseringsteknologier er forbedret av Secure Nested Paging. Slik muliggjør AMD banebrytende fremskritt innen datasikkerhet, f.eks. konfidensiell databehandlin.

AMD EPYC™ i tall

AMD EPYC™ er designet for datasentre som er avhengige av kraftige CPUer og gjennomstrømming. Fra hyperkonvergert infrastruktur til databaser og Big Data-analyse til høyytelses databehandling, alle arbeidsbelastninger drar nytte av flere kjerner. AMD EPYC ™ 7003-seriens prosessorer kan skaleres fra 8 til 64 kjerner (eller 16 til 128 ledninger per sokkel). Ingen annen x86-serverprosessor oppnår denne kjernetettheten.

Med AMD EPYC ™ 7003 får du overlegen arbeidsbelastningsytelse og ressursene du trenger for applikasjonene dine.

AMD EPYC™ 7002-serien med prosessorer

AMD EPYC™ 7002-seriens prosessorer akselererer moderne arbeidsbelastninger i datasentre med ledende ytelse og avanserte sikkerhetsfunksjoner, som muliggjør enkel og kostnadseffektiv administrasjon av nye distribusjoner

Få fart på datasenterytelsen

Stort sett alt kjøres bedre på servere med AMD EPYC™. Enten det er bedriftsapplikasjoner, virtualiserte og skybaserte datamiljøer, hyperkonvergert infrastruktur, HPC eller dataanalyseapplikasjoner, finnes det en AMD EPYC-løsning som oppfyller dine behov.

Utmerket ytelse

AMD EPYC™ 7002-seriens prosessorer med "Zen 2"-kjerne tilbyr optimert ytelse pr. watt, en større L3-cache for datatilgang med lav latens, og bransjeledende 8 kanaler med DDR4-3200-minne og opptil 128 kanaler med PCIe® 4.0-tilkobling, noe som reduserer flaskehalser. Dette gjør AMD EPYC-prosessorer til et overlegent valg for hyperkonvergens, kommersielle HPC og relasjonsdatabaser.

Avanserte sikkerhetsfunksjoner med AMD Infinity Guard8

AMD EPYC-prosessorer er designet fra grunnen av med sikkerhet i tankene. De er motstandsdyktige mot dagens sofistikerte angrep. AMD Infinity Guard tilbyr en rekke avanserte sikkerhetsfunksjoner som beskytter sensitive data, forhindrer nedetid og reduserer ressurs.