Velg mer kraft!

Med prosessorer med høy ytelse fra AMD 

Transformasjon er nøkkelen – og det samme er fleksibilitet. For å etablere prinsippet om at folk kan "arbeide hvor som helst" trenger moderne arbeidsplasser og ansatte sterk prosessorkraft. AMD Ryzen™ prosessorer og AMD Ryzen™ prosessorer med PRO-teknologi baner vei for en sikrere, kraftigere og mer profesjonell arbeidshverdag i alt fra små bedrifter til store selskaper. 

AMD-prosessorer driver verdens sterkeste superdatamaskiner, servere, PC-er og spillopplevelser. Så hvorfor kaster du fortsatt bort tid på å lete etter den perfekte komponenten?

Det raskest voksende kommersielle prosessormerket baner vei:

PRODUKTIVITETSAKSELERATOR

AMDs kraftige ytelse er bygget på den mest avanserte teknologien for responsive databehandlingsopplevelser. Mobile prosessorer for bedrifter har opptil 8 kjerner, mens stasjonære prosessorer for bedrifter har opptil 12 – ingen annen leverandør kan øke produktiviteten på den måten.

STYRING AV ARBEIDSBELASTNING

Enten det gjelder generelle kontorprogrammer og videokonferanser eller tallknusing, kompilering av kode eller gjengivelse av videoer, er Ryzen og Ryzen PRO-prosessorer utformet for å støtte arbeid som blir stadig mer variert og visuelt.

SIKKERHETSINNOVATØR

Vet du om en prosessor som bidrar til å beskytte data, unngå nedetid og redusere ressursforbruk? Det gjør vi: AMD Ryzen™! AMD Architecture bidrar til å håndtere moderne cyberangrep, den integrerte AMS Secure-prosessoren bidrar til å beskytte konfidensialiteten til dataene, og AMD Memory Guard (for prosessorer med PRO-teknologi) sikrer sanntidskryptering av systemminnet for å beskytte mot fysiske angrep.

Du er velkommen til å besøke AMD Partner Hub for å få salgsverktøy og opplæring,
case-studier eller datablad!

AMD lager løsningene med best ytelse

Databehandling med høy ytelse

AMD Ryzen™

Designet for forbruker- og kommersielle bærbare
PC-er og stasjonære PC-er

Kjøp nå

AMD Epyc™

Laget for datasentre

Kjøp nå

Den nyeste hjelperen i forretningsvirksomheten:
AMD Ryzen™ 9 PRO

AMD Ryzen 9 Pro høytytende og effektive stasjonære prosessorer drives av verdens mest avanserte 7nm prosessorkjerneteknologi. Dette setter en ny standard for høyeffektiv ytelse som passer perfekt for mindre fabrikksystemer. AMD Ryzen™ 9 PRO 3900 tilbyr opptil 118 % høyere databehandlingsytelse sammenlignet med Core i7-9700 med samme 65 W TDP (Thermal Design Power).

Vil du ha mer informasjon? Kontakt oss nå!

Hold deg oppdatert Nyheter og kampanjer fra AMD

Databehandling med høy ytelse forvandler måten vi lever på, jobber, spiller, lærer og kommuniserer på.