Samsung lanserer en ny TV laget for din bedrift!

Hva gjør det så spesielt? Her er bare noen av fordelene

Enkelt, ready-to-use content templates lar brukeren vise frem personlig innhold sammen med TV programmering.

Samsung Business TV-appen muliggjør enkel innholdsadministrasjon og kontroll

UHD-skjerm med HDR-funksjonalitet gir en iøyenefallende visuell opplevelse 16/7

Tilgjengelig i forskjellige størrelser 43” til 75”

  ALSO SKU Navn Din pris

Gjør mer med TV-en

Kommuniser med kundene dine uten behov for penn og papir. Den enkle og brukervennlige Business TV-appen lar deg vise reklameinnhold sammen med TV-programmering.

Tiltalende innhold for din bedrift

Lever en strålende visuell opplevelse med UHD-skjerm i en rekke størrelser som passer til ethvert rom eller budsjett. Med en imponerende garanti er Business TV-er bygget for å fungere på lange dager, 16 timer om dagen, 7 dager I uken.

Kontroller innholdet ditt med din personlige enhet

Samsung Business TV-appen, tilgjengelig for Android og IOS-enheter, som gir ekstra bekvemmelighet ved å tillate brukere å administrere og kontrollere innhold på tilkoblede Business TV-er.

Enkelt oppsett på få minutter

Opsett kan ikke bli enklere. Samsungs Business TV er forhåndsnedlastet med trinnvis veiledning som automatisk begynner når brukerne slår på TV appen er lastet ned. Brukerens enhet kobles automatisk til TV-en og er tilgjendelig for umiddelbar bruk.

Enkel innholdshåndtering

Et utrolig enkelt grensensnitt lar deg redigere, gjennomgå, fullføre og distribuere innhold. Til og med på flere skjermer samtidig med bare noen få hurtige tastetrykk.

Fokuser på virksomheten din, ikke TV-en.

Spend less time dealing with technical issues. An on/off timer allows the TV to automatically operate during business hours and a pin-code protects the display settings, avoiding any potential content interruptions.

Bruk mindre tid på å håndtere tekniske problemer. En av og på funksjonalitet kan fungere automatisk I arbeidstiden, og en PIN-kode beskytter skjerminstillingene og som unngå potensielle innholdsforstyrrelser.


Samsung-teamet i ALSO står klar til å hjelpe deg

Kontakt våre Samsung-spesialister hvis du har spørsmål eller trenger noen å sparre med.

Kontakt