Kjære partner,

Vi i team ALSO vil takke dere for et flott samarbeid og gode dialoger under første halvdel av år 2022.

Det har vært et intensivt halvår med mye endringer fra leverandører, der NCE (New Commerce Experience) har vært den allere største endringen.

Disse endringene har vist oss hvor viktig kommunikasjon er, at vi som deres samarbeidspartner stiller opp for dere og belyser hva alle disse endringene vil bety for dere.

ALSO har et sterkt ønske om å fortsette å være den foretrukkne parteren innnenfor cloud tjenester, derfor har vi stort fokus på at vår kommunikasjon skal være effektiv og av god kvalitet. Derfor er vi takknemelige for tilbakemeldinger vi kan bruke i vårt forbedringsarbeid. Jeg oppfordrer dere å gi meg tilbakemeldinger kontinuerlig, slik at vi kan fortsette utvikle oss, styrke vårt partnersamarbeid og det viktigeste leverere de absolut beste tjenestene for våres felles kunder!

Til høsten kommer vi i ALSO fokusere stort på kompetanseheving for våre partnere, husk å sjekk ut hvilke kurser ALSO arrangerer slik at du kan løfte din kompetanse som ALSO partner! Mer informasjon om disse kurser finner du lengst ned i dette nyhetsbrev.

Team ALSO vil ønske dere en fantastisk sommer og ferietider! Forhåpentligvis fyld med masse solskinn, herlige bad og iskrem eller noe annet du synes er digg.

Deres suksess er vår suksess!

Microsoft Partner Network endrer navn til Microsoft Cloud Partner Program (MCPP)

Det skjer store endringer i Microsoft sitt Partner Program.

Fra august vil ALSO sette opp flere webinarer for å sikre at dere er klar for de nye endringene som trer i kraft fra oktober 2022.

Innen 1. oktober må alle forhandlere ha fornyet og oppdatert sin partnerstatus.

Les mer

BLI MED PÅ KURS OG WEBINARER

Meld deg på kurs og bli Microsoft sertifisert på kort tid

Velkommen til IAMCP Sommersamling 15 juni!

På vegne av Microsoft og International Association of Microsoft Channel Partners (IAMCP) inviteres du til sommersamling hvor du vil treffe ledelsen i IAMCP Norge og få mulighet til å knytte kontakt med Microsoft og andre partnere i nettverket. Det vil bli servert mat og drikke utover ettermiddagen. Temaet på samlingen vil være de nye endringene på Partner Solution Program som Microsoft lanserer nå i høst.

ALSO kommer til å være til stede på dette eventet, håper vi sees!

  • Dato: 15. juni
  • Tid: 15:00-19:00
  • Sted: Microsoft, Dronning Eufemiasgate 71
  • Pris: Gratis

Meld deg på

Microsoft øker sikkerheten på alle kunder ved å innføre Security Defaults

Det har den siste tiden vært mange tilfeller av Azure fraud grunnet dårlig sikrede kontoer med økte rettigheter. For dette vil Microsoft nå gjøre Security Defaults tilgjengelig og pålagt for alle tenants. Tidligere var dette ett krav for tenants med Microsoft Partner Center, men nå blir det også ett krav for alle tenants.​

Vi regner med at Security Defaults vil bli rullet ut i løpet av juni og juli til sluttkunder. Bruk tiden nå på å forberede til hva som skjer med dine kunder når dette treffer kunden.​

Les mer her

ALSO vil i løpet av kort tid dele en utvidet artikkel om hvordan sikre ett Azure miljø. I mellomtiden anbefaler vi at alle kontoer med økte rettigheter tar i bruk MFA, at Conditional Access brukes for å begrense tilgang til Azure portalen, og gjennomgang av rettigheter på Azure abonnement.​

Kontakt Mathias Kristiansen

Visste du at du kan velge å lagre kunders backup-data i Norge?

Selskapet har åpnet et nytt datasenter i Norge (Oslo) og du som partner kan tilby kundene mer fleksibilitet og compliance i forhold til hvor backup-dataene lagres. (Mer info. se vedlegg)

LES MER

Nå er Discount Level 2-4 tilgjengelig i Also Cloud Marketplace»

Få en enklere og bedre lisensadministrasjon ved å flytte dine Adobe-kunder (Discount Level 1-4) over til ALSO Cloud Marketplace i dag. Du sparer tid på ordre- og lisenshåndtering og samler kunders lisensprodukter på ett sted, ALSO Cloud Marketplace.

LES MER

Har du spørsmål eller ser etter en riktig kontaktperson? Vi har mange flinke folk i teamet vår som står klare for til å hjelpe

KONTAKT OSS

Meld deg på

KursDato 
MS-500: Microsoft 365 Security Administration 5. – 9. september Meld deg på
AZ-500: Microsoft Azure Security 17. – 21. oktober Meld deg på
AZ-140: Configuring and Operating Microsoft Azure Virtual Desktop 14. – 18. November Meld deg på
Intune Workshop 28. – 30. November Meld deg på