ALSO setter Granular delegated admin privileges (GDAP) på pause

Microsoft har annonserte at de forlenger tidslinjen for GDAP og gjør dette for å gi Partnere bedre tid til å iverksette GDAP. Dette medfører at ALSO velger å sette utrullingen av GDAP inntil videre på pause. Microsoft har også annonsert at de vil komme med en ny oppdatering som vil komme 15 februar 2023. 

Vi anbefaler dere å lese denne artikkelen, den blir oppdatert underveis: https://support.ccpaas.net/display/ACA/Transition+from+DAP+to+GDAP (husk å være innlogget i ALSO Cloud Marketplace)

LES MER

Bootcamp Enterprise Administrator Expert

ALSO inviterer den 17. april 2023 våre forhandlere til en 6-dagers intensiv bootcamp. I løpet av disse 6 dagene vil vi gå igjennom Microsoft 365 Mobility and Security (MS-101) og Microsoft 365 Identity and Services (MS-100) . Kurset gjennomføres fysisk i Oslo området.

Du vil få en dyptgående forståelse av hvordan du kan beskytte og administrere enheter, data og apper i et Microsoft 365-miljø og mye mer gjennom kursene Microsoft 365 Mobility and Security (MS-101) og Microsoft 365 Identity and Services (MS-100)

MELD DEG PÅ

Bli med på AZ-500 og MS-100

Er du klar for å ta din IT-sikkerhet og identitetshåndtering til neste nivå? Velkommen til de mest ettertraktede kursene fra ALSO!

Bli en ekspert på Microsoft Azure Security (AZ-500) fra Feb 6-9, 2023 og lær hvordan du kan beskytte dine skyressurser og sikre ditt nettverk mot trusler. Du vil lære om sikkerhetskontrollene og -funksjonene som er tilgjengelige i Azure, og hvordan du kan bruke dem til å beskytte dine data og applikasjoner.

Fortsett deretter å forbedre dine ferdigheter med Microsoft 365 Identity and Services (MS-100) fra Feb 13-17, 2023. Du vil lære hvordan du administrerer identiteter og tilgang for brukere i ditt miljø, og hvordan du kan sikre dataene dine ved å konfigurere Microsoft 365-tjenester.

Disse kursene er perfekte for deg som ønsker å forbedre dine ferdigheter og øke din verdi som forhandler. Meld deg på i dag og ta et stort skritt mot å bli en ekspert på IT-sikkerhet og identitetshåndtering.

Vent ikke lenger, meld deg på i dag og ta det første skrittet mot å bli en ekspert på IT-sikkerhet og identitetshåndtering. Vi gleder oss til å lære deg alt du trenger å vite for å sikre ditt nettverk og dine data

MELD DEG PÅ

ALSO’s monthly Microsoft Business Applications Office Hours!

Ønsker du å holde deg oppdatert på viktige nyheter og oppdateringer om BizApp?. Registrer deg nå for Dynamics 365 Office Hours.

Vi vet at det kan være vanskelig å holde oversikten i Microsoft-verdenen. Derfor dekker vi alle emner rundt Business Applications en gang i måneden for å levere det viktigste til deg. Vi snakker om nyheter og oppdateringer og prøver å dekke relevante områder for Dynamics 365 og Power Platform. Martin Bense, Microsoft Business Application Lead hos ALSO Group, vil lede sesjonene med ulike interne og eksterne foredragsholdere som dekker deres spesialområder. Hold deg oppdatert og meld deg på ALSOs månedlige Microsoft Business Applications Office Hours.

LES MER

Microsoft Teams = Bedriftstelefoni 3.0​

1. desember presenterer Microsoft Norge Bedriftstelefoni 3.0. Webinaret blir i ettertid tilgjengelig on-demand. Ikke gå glipp av dette, inviter gjerne med dine kunder.

Hva er Microsoft Norge Bedriftstelefoni 3.0.?​

Microsoft øker sikkerheten på alle kunder ved å innføre Security Defaults

Det har den siste tiden vært mange tilfeller av Azure fraud grunnet dårlig sikrede kontoer med økte rettigheter. For dette vil Microsoft nå gjøre Security Defaults tilgjengelig og pålagt for alle tenants. Tidligere var dette ett krav for tenants med Microsoft Partner Center, men nå blir det også ett krav for alle tenants.​

Vi regner med at Security Defaults vil bli rullet ut i løpet av juni og juli til sluttkunder. Bruk tiden nå på å forberede til hva som skjer med dine kunder når dette treffer kunden.​

Les mer her

ALSO vil i løpet av kort tid dele en utvidet artikkel om hvordan sikre ett Azure miljø. I mellomtiden anbefaler vi at alle kontoer med økte rettigheter tar i bruk MFA, at Conditional Access brukes for å begrense tilgang til Azure portalen, og gjennomgang av rettigheter på Azure abonnement.​

Kontakt Mathias Kristiansen

Meld din interesse for SC-900 kurs

ALSO inviterer våre CSP forhandlere til et heldags SC-900: Microsoft Security, Compliance, and Identity Fundamentals kurs.​

Kurset gjennomføres hos Microsoft i Oslo.​

Meld din interesse her

Visste du at du kan velge å lagre kunders backup-data i Norge?

Selskapet har åpnet et nytt datasenter i Norge (Oslo) og du som partner kan tilby kundene mer fleksibilitet og compliance i forhold til hvor backup-dataene lagres. (Mer info. se vedlegg)

LES MER

Nå er Discount Level 2-4 tilgjengelig i Also Cloud Marketplace»

Få en enklere og bedre lisensadministrasjon ved å flytte dine Adobe-kunder (Discount Level 1-4) over til ALSO Cloud Marketplace i dag. Du sparer tid på ordre- og lisenshåndtering og samler kunders lisensprodukter på ett sted, ALSO Cloud Marketplace.

LES MER

Har du spørsmål eller ser etter en riktig kontaktperson? Vi har mange flinke folk i teamet vår som står klare for til å hjelpe

KONTAKT OSS

Les våre tidligere nyhetsbrev

W36 22 W38 22 W40 22

W42 22 W44 22 W46 22

W48 22 W02 23