Verdens første foldbare PC

KJØP HER

Det blir ikke mer revolusjonerende enn dette

Denne kompakte enheten lover å forvandle måten du opplever en bærbar PC på.

Liten og lett å bære.
Men du kan gjøre store ting med den.

Enten du er opptatt av de nyeste teknologitrendene eller er en som trenger en enhet du kan ta med deg overalt i en travel hverdag, kan ThinkPad X1 Fold tilpasses deg.

Den passer nesten i baklommen, og er solid nok til å tåle å være med deg overalt.

Men du kommer nok til å ville ha den ved siden av deg til enhver tid, så du kan nyte oppmerksomheten du får.

Enten du skal lese på nett, jobbe med en stor presentasjon eller være med på videomøte, tilpasser den seg det du trenger den til.

Med 5G som tilleggsutstyr kan du koble til der det finnes en basestasjon i nærheten – og du kan stole på at tilkoblingen er sikker med innebygd kryptering og ThinkShieldbeskyttelse.

Intens innovasjon, pålitelig kvalitet
og gjennomtenkt design

Oppdag en bærbar PC med delt skjerm som gir nye og spennende måter å samhandle med en PC på. Lag, koble til, samarbeid og bli underholdt med dobbelt så stor skjerm — en Intel® Core™ -prosessor med Intel hybridteknologi leverer full PC-ytelse for alt.

ThinkPad X1 Fold

Anbefalt tilbehør

Det finnes mange muligheter for å gjøre X1 Fold til akkurat den enheten du trenger.

Når du trenger å skrive, er Lenovo Fold minitastatur perfekt

Det festes med magnet til X1 Fold, og kobles til via Bluetooth®. LED-batteristatusen vises på siden, og når du trenger mer strøm, er det bare å folde enheten rundt tastaturet for å lade trådløst.

Hør og bli hørt som aldri før.

Med ThinkPad X1 ANC-hodetelefonene kan du glemme tid og sted med fyldig, krystallklar lyd. Aktiv støyreduksjon reflekterer og demper støy rundt deg, så du kan fordype deg i lyden enten du snakker i telefonen eller lytter til musikk.

Du kan skisse eller ta notater med Lenovo Mod Pen

Den har presis trykkfølsomhet og vinkelsensor, og forsinkelsen er nesten umerkelig. Penneknappene kan du tilpasse akkurat slik du ønsker, ved hjelp av appen for Lenovo-pennen. Batteritiden er helt fantastisk – etter to timers lading varer den en måned. Lades via USB-Cstrømadapter

En mus. En fjernkontroll. Et multiverktøy.

Her er din nye partner når du skal ha store presentasjoner og trenger å imponere! Med ThinkPad X1-presentasjonsmusen kan du koble til to enheter samtidig. Bruk den virtuelle laserpekeren til å fremheve eller forstørre innhold på delte skjermer

Spørsmål?

Har du spørsmål om ThinkPad X1 Fold,
ta gjerne kontakt med Lenovo-teamet i ALSO.

Kontakt