Sjokkerende fakta om RANSOMWARE

  • Ransomware angrep virksomheter hvert 40. sekund i 2018 og hvert 14. sekund i slutten av 2019.
  • I følge statistikker blir 71% av de bedriftene som blir angrepet, også virusrammet.
  • 50% av de suksessfulle ransomware-angrep rammer minst 20 computere i virksomheten.
  • Mellomstore bedrifters kostnad pr. angrep er gjennomsnittlig $713.000.

Ransomware er en realitet


Den danske transport- og logistikkgigant Mærsk led et tap på $300M på grunn av et ransomware-angrep.

Gjenetableringen krevde en gjeninstallasjon på 4.000 servere, 45.000 pc’ere og 2.500 applikasjoner i løpet av 10 dager.

 


Den britisk farmaseutiske bedriften Reckitt Benckiser tok en vurdering der angrepet fra NotPetya-ransomware kostet dem $140M i produksjon.

 


Vil du hjelpe kundene dine med å øke datasikkerheten, samt optimalisere serverlagringen?

Prøv den perfekte løsningen med HPE RDX flyttbar bordsenhet, som sørger for at alle kundenes viktige data ikke går tapt.

Med sikkerhetskopienheten økes kvaliteten og sikkerheten, slik at kundene dine kan føle seg trygge til enhver tid.

HPEs serverlagring hjelper kundenes virksomhet å spare tid og ressurser ved å administrere og håndtere IT-utfordringer - Det klarer HPE-serveren, slik at kundene dine kan bruke tiden på forretningsutvikling og salg.

Ønsker du å vite mer?

Se kort video om produktet Kjøp produktet her

 


HPE Financial Services – Flex kreditten din. Supercharge dataene dine.

HPE Financial Services (HPEFS) gir deg fleksibiliteten til å få tilgang til all finansieringen du trenger, uten de vanlige ulempene med foreldelse av utstyr og avskrivninger, pluss muligheten til å dra nytte av den nyeste tape teknologien. År etter år.

Risikofri og fleksibel finansiering fra den globale lederen

Nå kan enhver bedrift dra nytte av en høyytelses HPE StoreEver LTO 1/8 Tape Autoloader, MSL3040 og MSL6480 tapeløsning. I stedet for å betale på forhånd for å eie Tape-biblioteket ditt direkte, kan du enkelt fordele kostnadene over tid. På slutten av avtalen kan du betale restbeløpet for å eie utstyret, levere det tilbake til HPE, eller forlenge avtalen i en ny kontrakt for å gi en nyere, kraftigere løsning. HPEFS har også alternativer for å frigjøre kapital fra eksisterende eiendeler for å finansiere andre prosjekter eller utstyr.

Med rimelige månedlige betalinger, ingen store forhåndskostnader og muligheten til å bytte gammelt til nytt på slutten av terminen, betaler du totalt sett mindre enn om du kjøpte utstyret direkte. Dette er fordi vi trekker restverdien av utstyret fra slutten.

Best av alt, med HPE StoreEver tape som ditt primære arkiveringsmedium, høster du fordelene av tapens lave totale driftskostnader og økte ROI i løpet av kontraktens levetid.

Les mer