HP forplikter seg til å bistå sine kunder med ansvarlig bruk av produktene

Siden 2016 har HP hatt som mål å gjenbruke 1,2 millioner tonn hardware og forbruksstoffer innen 2025. Ved utgangen av 2018 var det gjenvunnet 395.200 tonn.

Mer enn 80% av HP’s blekkpatroner og 100% av HP’s LaserJet tonere er nå produsert med gjenvunnet materiale. HP har brukt over 230 tonn plastikk som er samlet opp på strender, og som ellers ville endt i havet, til å fremstille originale blekkpatroner. Også på PC-siden gjenvinnes produkter, f.eks. er store deler av den nye Elite Dragonfly bærbare PC-en produsert med gjenvunnet magnesium og plastikk. HPs reparasjons-, gjenbruk- og gjenbruksprogrammer sikrer at produkter og materialer brukes til andre formål, slik at råstoffene utnyttes best mulig over lengst mulig tid. Disse tiltakene er en del av HPs ambisjoner for å transformere virksomheten mot en stadig mer råstoff-effektiv sirkulær modell.

Kjøp her


Miljøvennlige løsninger

HPs visjon er å skape teknologi som gjør livet bedre for alle i hele verden.

HP sikter mot å levere teknologi som øker livskvalitet, og gir deres kunder mulighet for å oppnå mer med fokus på miljøet. Gjennom deres produkter og tjenester skapes en felles verdi for kloden, menneskene og i de samfunn vi bor, arbeider og utfører vår virksomhet.

  • Fra bærbare PC-er og arbeidsstasjoner til spill- og VR-enheter gir HPs systemer sikkerhet, holdbarhet, energi og råvare-effektivitet.
  • Som den globale lederen innen for skrivere til hjemmet og kontoret, fortsetter HP med å levere bærekraftige løsninger og servicebaserte modeller.
  • Spar ressurser, spar energi og spar penger på HP PageWide-teknologi, som er utviklet for å bruke mindre energi enn laserskrivere. HP PageWide-enheter er ENERGYSTAR®-sertifisert og ledende i forhold til energieffektivitet.

HPs strategi for bærekraftig effekt

Understøtte positive endringer for vår klode, befolkning og samfunn

Bærekraftig innflytelse er kjernen i reisen til en mer miljøvennlig verden. HP driver innovasjon og vekst, styrker sin virksomhet på lang sikt, og gjør det mulig å utvikle og levere de beste løsningene til sine kunder.

HP skrivere, HP Dragonfly
og PC-vesker av gjenvunnet materiale