Leter dine kunder etter en Notebook eller Ultrabook med høy kvalitet og pålitelighet?

FUJITSU Notebook LIFEBOOK-porteføljen støtter virksomheten din med entry-level og kraftfulle individuelle løsninger. Omfattende konfigurasjonsalternativer for hver Notebook gir maksimal fleksibilitet. Hver FUJITSU-Notebook leverer høy ytelse og pålitelighet som er drevet at en unik kombinasjon av tysk presisjonsteknologi og japansk kvalitet som kan lene seg på 30 års erfaring.

Utforsk blant annet Lifebook U9310X som er verdens letteste 2-i1 notebook i dag.

UTFORSK OG KJØP

ULTRAHØY MOBILITET, YTELSE OG SIKKERHET

Lifebook kombinerer fleksibiliteten til et nettbrett med produktiviteten til en Notebook. Den leverer en komplett design- og kvalitetsopplevelse med høy ytelse og en rekke imponerende apper.

Fujitsus Ultra-Mobile Premium Portfolio er designet for profesjonelle som ønsker markedets mest fleksible løsninger med en robust arbeids-PC av høyeste kvalitet. Den lette U9310X PC-en veier bare 1 kg og er utstyr med 10. generasjons Intel® Core™ prosessor, FHD anti-glare, som sørger for optimal ergonomisk komfort som er integrert PalmSecure® eller fingeravtrykksleser som beskytter all data, uansett for du jobber fra.

  • Op til Intel® Core™ I7-10610U processor
  • 16 GB LPDDR3 hukommelse
  • 1024 GB internal SSD lagring

Optimal sikkerhet med integrert PalmSecure® fingeravtrykk, IR kamera eller SmartCard leser

Belyst tastatur og multifunksjonell touchpad med integrert musefunksjon

Flip-design som sikrer 360⁰ graders fleksibilitet og muligheten for 5MP utover vendt kamera.

Med en vekt på 1 kg og en tykkelse på bare 16.9 mm. I et stilfullt sort eller rødt design

13,3 anti fleks touch-skjerm med 1920 x 1080 piksler oppløsning som reagerer på både berøring og penn.


4 ARBEIDSMODUS FOR ALLE BEHOV


La kunden bruke et produkt til alle arbeidsoppgavene. Enten de trenger å presentere på farten, lage kreative skisser eller jobbe i tunge programmer, så er Lifebook det ultimate verktøy.


Touch-skjermen kan brukes med både fingeren og pennen, og pennen lades automatisk når den settes inn i den integrerte beholderen.


KLAR TIL KOBLING


Til tross for vekten på bare 1 kg, er alle innganger på Fujitsus U9310X i full størrelse. Det er derfor ikke behov for å ta med tungvint ekstrautstyr som adaptere på farten.


I tillegg til HDMI har Lifebooken integrert LAN-kontakt, USB type-C med Intel® Thunderbolt™ 3, WLAN, Bluetooth, samt valgfri 4G/LTE. Dette er mobilitet uten begrensinger.

 

360⁰ GRADERS FLIPBART DESIGN

Gi kunden din en notebook som kan gjøres om til et nettbrett, tegnebrett, presentasjonsskjerm eller kamera på et sekund. Nå er det ikke lenger noen grunn til å gå på akkord med toppdesign, mobilitet og høy effekt. Alt-i-ett tankegangen er veien videre i dagens og fremtidens marked.

UTFORSK OG KJØP KONTAKT ALSOS FUJITSU EKSPERTER