Thinkpad P51

Kraftig ytelse

Den raskeste PC-ytelsen noensinne. 7. generasjons Intel® 7th Core™ i-prosessorer og Xeon™-prosessorer med innebygget sikkerhet er konstruert for å ta både produktivitet, kreativitet og 3D-spill til nye høyder. Intel® vPro -teknologi gjør administrasjon på bedriftsnivå enda mer praktisk og kostnadseffektivt. Og med Windows 10 Pro er både du og bedriften klar til å gjennomføre fantastiske ting. Du kan arbeide på tvers av forskjellige enheter og sammen med hvem som helst, samtidig som du kan føle deg trygg, når som helst. Det gjør ikke for stort innhogg i lommeboka, og er også svært enkelt å bruke. Dermed kan du få gjort mer helt fra begynnelsen.

Imponerende skjerm

Velg en 4K UHD-skjerm med IPS-teknologi og få levende farger og en visningsvinkel på 180 grader. X-Rite® PANTONE® fargekalibrering gir bedre bildenøyaktighet, mer nøyaktig fargetilpasning og en konsekvent riktig visning av bildet. Intel® Thunderbolt™ 3 er en revolusjonerende forbindelsesteknologi som samtidig støtter skjermer med høy oppløsning og dataenheter med høy ytelse via en enkelt, kompakt port.

Imponerende innebygde funksjoner

ThinkPad P51 har Lenovos prisbelønte tastatur, og det er forbedret ytterligere med en nydesignet Touchpad. Det ergonomiske, væskebestandige ThinkPad-tastaturet i full størrelse har et stort et utvalg av taster, føles godt og har den kjente TrackPoint®-pekeenheten. Til deg som krever dokumentert ytelse og programvarestabilitet, har Lenovo sørget for at mer enn 100 programmer er ISV-sertifisert. Vil du bli helt mobil? Konfigurer den bærbare PC-en med WWAN-tilkobling slik at du kan benytte deg av 3G- eller 4G-nettverk som leveres av tredjeparts mobiltelefonleverandører (kontraktsavhengig).

SV-sertifisering

Profesjonelle brukere krever dokumentert ytelse og programvarestabilitet. Derfor er mer enn 100 applikasjoner testet og sertifisert av bransjeledende uavhengige programvareleverandører.