PIXMA-Kampanje!

Kampanjeprisene varer til 31. desember 2018.

Legg ordre direkte i ALSOs webshop og begynn å spar penger i dag! Følgende PIXMA-printere er på kampanje:

Pixma TS3150BK

En enkel og rimelig skriver med smarttilkobling

Få utskrifter av tydelige dokumenter og levende, kantløse bilder rett fra smartenheter, trådløse kameraer eller nettskyen med denne rimelige PIXMA-skriveren. Enkel skanning og kopiering med en intuitiv 3,8 cm LCD-skjerm

Utskrift, skanning og kopiering fra smartenheter

Skriv ut fra hvor som helst med praktisk, trådløs utskrift gjennom Canon PRINT-appen, AirPrint og Mopria.

Stilfull, robust design

Skriveren er praktisk og enkel å vedlikeholde og har en overflate som er beskyttet mot fingermerker og riper

Kostnadseffektive XL-blekkassetter

Bruk Canon XL-blekkassettene med høy kapasitet, og spar så mye som 30 % per side sammenlignet med standardkassettene.

  ALSO SKU Navn Din pris
2884185 CANON PIXMA TS3150 BK Mer info

Pixma TS6250 BK

Kompakt multifunksjonsskriver med trådløs tilkobling for hjemmet

Arbeid smart med denne kompakte multifunksjonsskriveren. Denne skriveren, som er perfekt for hjemmet, kan brukes trådløst via smartenheter og nettskytjenester med Canon PRINT-appen. Forvent raske, førsteklasses resultater med fem individuelle blekktyper, automatisk tosidig utskrift og en intuitiv 7,5 cm (3-tommers) berøringsskjerm.

Smart og tilkoblet

Skriv ut, skann, kopier og få tilgang til nettskyen* takket være Canon PRINT-appen med PIXMA Cloud Link. Skriv ut med AirPrint (iOS) og Mopria (Android) hvis du ikke vil ha en app.

*Skanning til nettsky og e-post er bare tilgjengelig for brukere av ekte Canon-blekk

Ekte fordeler

Bruk ekte Canon-blekk, medier og FINE-skrivehodet for å få 100 års varighet på bildene dine. Patroner i XL og XXL** (tilleggsutstyr) kan også skrive ut flere sider og spare penger.

**Med forbehold om tilgjengelighet i ditt område

Kunst, håndverk og kreativitet

Eksperimenter med selvklebende, magnetiske og kvadratiske medier, lag tilpassede utskrifter med Easy-PhotoPrint Editor og prøv aktiviteter fra Creative Park for å få utløp for de kreative evnene dine.

  ALSO SKU Navn Din pris
3117524 CANON PIXMA TS6250 BK Mer info

Pixma TS8250 BK

Få bilder i fotolabkvalitet med denne stilige kompakte skriveren med 6 blekkassetter

Med 6 separate blekkassetter, inkludert Photo Blue som reduserer kornethet og forbedrer detaljer, kan du skrive ut eksepsjonelle bilder i opptil A4-format fra en smartenhet eller nettskyen.

Avanserte tilkoblingsmuligheter

Skriv ut, kopier, skann og koble til PIXMA Cloud Link enkelt ved hjelp av Canon PRINT-appen. Du kan også velge å skrive ut med AirPrint (iOS) eller Mopria (Android).

Stemmeaktivert utskrift

Integrer skriveren i det smarte hjemmet ditt, og be Amazon Alexa* om å skrive ut fargeleggingsark, forhåndsvalgte maler eller rapportere om blekknivåer.

Ubegrenset kreativitet

I tillegg til å skrive ut kvadratiske bilder, magneter og klistremerker kan du nå designe dine egne negledekorasjoner med appen og det unike materialet til negleklistremerker.

Høy kvalitet, lavere kostnader

Sørg for de beste resultatene med ekte Canon-blekk og -materialer. Du kan til og med spare penger og skrive ut mer ved å bruke blekkpatronene i XL og XXL (tilleggsutstyr)

  ALSO SKU Navn Din pris
3117526 CANON PIXMA TS8250 BK Mer info

Pixma iP110

Koble til og skriv ut på farten med den ultimate bærbare skriveren.

Denne lette skriveren får plass i en PC-veske, og du kan skrive ut direkte fra smartenheter og nettskyen, med fantastisk resultat.

Ultimat bærbar utskrift

Koble til og skriv ut på farten. Uansett hvor livet fører deg, er denne lette og tynne skriveren den ultimate partneren for bærbar og stilig utskrift fra smarttelefoner, nettbrett og nettskyen, takket være avansert Wi-Fi-tilkobling.

Klar for smarttelefon og nettbrett

Du er klar for smarttelefon, og det er skriveren også. Du trenger bare å laste ned Canon PRINT-appen til smarttelefonen eller nettbrettet. Du kan kontrollere skriverstatusen, lese håndboken eller sjekke blekknivåer i sanntid via Wi-Fi eller Internett.

Fordeler

Koble til og skriv ut på farten med den ultimate bærbare Wi-Fi-skriveren, og imponer med utskrifter som har utmerket kvalitet og høy oppløsning med 9600 dpi.

Opplev den kreative friheten i nettskyutskrift med PIXMA Cloud Link og gjør deg klar til problemfri utskrift fra smartenheter med Canon PRINT-appen.

  ALSO SKU Navn Din pris
2203371 CANON Pixma iP110 with BATT EUM/EMB Mer info

Spørsmål om Canons produkter,
eller denne kampanjen?

Spør produktsjef Bjørn Oddenes

Stian Karlson

Bjørn Oddenes
Product Manager

Direkte: +47 3344 9534
Mobil: +47 9282 5242
E-post