1. Tilbake

17.mar.2022 - Stokke

Registrering til Channel Trends+ Visions er nå åpen

Mottoet for årets CTV den 19.mai er «transform2perform». Arrangementet handler om den store forvandlingen som skjer i IKT-bransjen.

Årets fokus emner er Sustainable IT og Xaas. I tillegg til et unikt teknologisk høydepunkt, kan gjestene forvente en inspirerende hovedtaler ALSOs CEO Gustavo Möller-Hergt, i en diskusjon med Wendy Mars, presidenten av EMEAR i Cisco, og to internasjonale paneldiskusjoner.

I tillegg kan gjestene se frem til presentasjoner fra deltakende land på emner som virtualisering og 3D printing, IoT-applikasjoner for partnere eller fremtidens IT-infrastruktur. For første gang vil dette arrangementet bli holdt samtidig i 25 forskjellige land i et hybrid format.

Som alltid er deltakelse i CTV gratis. Ytteligere informasjon og påmeldingsskjema finner du her.

ALSO ønsker alle deltagere som ønsker å forme fremtiden velkommen.

ALSO Holding AG (ALSN.SW) (Emmen/Switzerland) er blandt de ledende teknologileverandørene i IKT-industrien, med 28 aktive land og i totalt 143 land over hele verden via PaaS-partnere. ALSO`s økosystem består av et samlet potensial på rundt 120 000 forhandlere som tilbyr maskinvare, programvare og IT-tjenester fra mer enn 700 leverandører i over 1450 produktkategorier. Vi i ALSO ønsker å bidra til en bærekraftig og grønn IT. Dette er grunnen til at ALSO tilbyr alle tjenester fra distribusjon og levering til refurbishment fra samme sted. Virksomheten dekker Supply, Solutions og Service. Supply inneholder transaksjonsområdet for maskinvare og programvare. Solutions støtter kunder i utviklingen av tilpassede IT-løsninger. Service fokuserer på abonnomentbastere skytjenester samt plattformer for cybersecurity og virtualisering av AI.

Hovedaksjonæren er Droege Group, Düsseldorf, Tyskland. For mer informasjon, besøk: https://also.com.

Press release

Kontakt

Din kontakt for alle mediahenvendelser:

Beate Flamm
+49 151 61266047
beate.flamm@also.com