Adobe – din kreative
reise begynner her

Adobe er markedsleder innenfor kreative applikasjoner og dokumentbehandling og benyttes av selskap innenfor reklame, markedsføring, publisering, animasjon og generell dokument-og e- signaturhåndtering for alle bedrifter.

DC (Document Cloud og CC (Creative Cloud)

DC (Document Cloud):

Med Adobe Document Cloud – som inneholder verdens fremste PDF- og e-signaturløsninger – kan du gjøre manuelle dokumentprosesser om til effektive digitale prosesser. Nå kan arbeidsgruppen raskt håndtere dokumenter, arbeidsflyter og oppgaver – på tvers av flere skjermtyper og enheter – hvor som helst, når som helst og innenfra de Microsoft- og bedriftsapplikasjonene du liker best.

Les mer her

Acrobat SIGN Acrobat Standard vs Acrobat Pro

CC (Creative Cloud)

Hva kan du gjøre med Creative Cloud?

Design en logo for små bedrifter eller en bildekollasj av den store drømmen din. Gjør et kaldt bilde varmere på et øyeblikk. Rediger en video til sosiale medier eller en storfilm. Vi har det du trenger for å gi deg enestående resultater – uansett hva du ønsker å skape.

Utforsk Les mer om creative cloud her

Hvordan kan ALSO hjelpe deg?

Adobe VIP Marketplace – den nye, enkle måten å selge Adobe-tjenester på.

Administrer Adobe-tjenester på en enkel måte i ACMP

Spar tid og øk inntektene ved enkelt å administrere kundens Adobe-tjenester på ALSO Cloud Marketplace (ACMP). Adobe VIP Marketplace er nå tilgjengelig for forhandlere i ACMP, noe som gjør det enkelt å administrere nåværende og fremtidige Adobe-kunder.

Les mer

Kontakt

Sindre Kirksæther

Sales Product Manager
Solution – Datacenter
Sindre.Kirksaether@also.com
+47 919 02 644