Adobe VIP Marketplace

Administrer Adobe-tjenester på en enkel måte i ACMP

Spar tid og øk inntektene ved enkelt å administrere kundens Adobe-tjenester på ALSO Cloud Marketplace (ACMP). Adobe VIP Marketplace er nå tilgjengelig for forhandlere i ACMP, noe som gjør det enkelt å administrere nåværende og fremtidige Adobe-kunder.

VIP Marketplace – den nye, enkle måten å selge Adobe-tjenester på.

Logg inn på ACMP Legg til til Adobe VIP-tilbud
Last ned veiledning om Adobe VIP

Øk inntektene, kutt ned på administrasjonskostnadene

Du kan nå få tilgang til Adobe-produkter direkte i ACMP, slik at sluttkunder med Adobe-abonnementslisenser kan få raskere levering. Øk bedriftens fortjeneste ved å gi kunder abonnementer med automatisk fornyelse, og reduser administratortiden ved å administrere nye og nåværende kunder direkte. Se gjennom disse viktigste Adobe VIP-fordelene.

Øk inntektene dine

Adobe VIP bruker abonnementer med automatisk fornyelse og gir forhandlere en kilde til en forutsigbar kontantstrøm. Hvis en kunde ikke vil at alle lisensene skal fornyes, reduserer du ganske enkelt antall seter i ACMP før fornyelsesdatoen. Eller du kan slå av automatisk fornyelse. Nyt bruken av de kjøpte lisensene frem til neste fornyelsesdato.

Start med ett klikk

Det tar bare ett minutt å komme i gang som en ny sertifisert Adobe-forhandler. Si farvel til den 14-dagers oppstartsperioden og få direkte tilgang til Adobe VIP Marketplace i AMCMP. Bare legg Adobe Reseller Service til kontoen din, så er du klar til å selge Adobe.

Faktura basert på daglig prorasjon

Forutse kontantstrømmen din, siden du faktureres for antall dager, har kunden tid fram til neste fornyelsesdato. Det betyr at hvis kundene dine har 244 dager til sluttdatoen, blir de fakturert for de 244 dagene.

En sømløs kundeopplevelse

Det vil ikke være noen portalendringer for sluttkundene. Kundene dine vil fortsatt ha tilgang til den samme administrasjonskonsollen, noe som betyr at de ikke vil merke større endringer.

Legg til lisenser raskt

Få din første lisens på så lite som 10 minutter.

Få mer informasjon om VIP Marketplace her

VIP Marketplace: Overview and terms (adobe.com)

Enkelt oppsett for ALSO-forhandlere

Ved å legge til Adobe Reseller Tenant og godta vilkårene, blir du sertifisert til å selge Adobe VIP Marketplace-produkter via ACMP på to minutter. Som forhandler vil administrerer du alt i ACMP, og du trenger ikke lenger forhandlerportalen.

Tilordne nye seter, overfør kunder, administrer fremtidig fornyelse, slå varsler av og på, avslutt avtaler osv. Alt på ett sted. Se videoen for å se hvor enkelt det er å legge til Adobe VIP i teknologiporteføljen din.

Migrate VIP to VIP Marketplace

Hvis du allerede selger Adobe VIP og har kunder på den "gamle" forhandlerportalen, kan du enkelt migrere kundene dine fra VIP til VIP Marketplace – bare skriv inn det eksisterende VIP-nummeret deres under opprettelsen av Adobe Organization-leietakeren. Dette er en enveisprosess. Deretter overfører vi kundedataene fra forhandlerportalen til ALSO Cloud Marketplace. Kundene vil fortsatt administrere kundene i den eksisterende administrasjonskonsollen sin, mens du vil administrere alt i ACMP.

VIP vs VIP Marketplace – what the difference?

Produktene er de samme, administrasjonskonsollen er den samme og støtten er den samme, men med VIP Marketplace vil du spare tid og frustrasjoner ved å administrere alt i ACMP. Det er en one stop shop:

  • Tilordne sete, som brukerne ser umiddelbart
  • Enklere og raskere ordrehåndtering
  • Automatisering av manuelle oppgaver
  • Ingen ekstra trinn for å opprette ordrer og vente på ordrebehandling
  • Returner en bestilling (innen 14 dager) med ett klikk
  • Arbeid i samme grensesnitt som du allerede kjenner fra Microsoft og andre leverandører.
  • Du har muligheten til automatisk fornyelse eller angi og lagre fremtidige fornyelsesbeløp
  • Si opp en avtale om nødvendig.
  • Ikke behov for forhandlerkonsoll og LWS
  • Du betaler på forhånd for antall dager som gjenstår av avtalen

Du har full kontroll, og kundene dine vil umiddelbart se setene du tilordner dem.

Bli ALSO-kunde i dag

ALSO er her for å støtte deg. Kontakt teamet vårt med spørsmål eller forespørsler om
Adobe VIP Marketplace, eller last ned veiledningen vår for mer informasjon.

PS: Visste du at Adobe kåret ALSO til EMEA Partner Of The Year i 2020?