16.jan.2024 - Stokke

ALSO kunngjør tilgjengeligheten av Microsoft Copilot for MS 365 for kanalen

Markedet for generativ AI forventes å nå 22 milliarder euro i 2025, dobbelt så mye i 2023. Microsofts siste trekk setter nå forhandlere i stand til å utnytte denne muligheten. Microsoft Copilot for Microsoft 365 ble opprinnelig lansert for et begrenset antall store bedriftskunder. Per i dag er den tilgjengelig for alle skytjenesteleverandører (CSP). ALSO-partnere kan nå utvide sin generative AI-baserte portefølje og tilby den til kunder i alle størrelser.

Dette er desto mer relevant ettersom minimumsbestillingsmengden er betydelig redusert. Det var tidligere 300 brukere og er nå redusert til en enkelt bruker. Denne fleksibiliteten i tilgang gjør det mulig for et stort antall små og mellomstore bedrifter å utforske mulighetene for Copilot med minimale initielle investeringer.

I tillegg har Microsoft forenklet kravene for eksisterende Microsoft 365-abonnementer. Kunder kan nå få tilgang til Copilot fra Business Standard-nivå og utover, noe som skaper en overbevisende og kostnadseffektiv kombinasjon av Microsoft 365- og Copilot-tjenester.

ALSO AI Academy er forpliktet til å styrke pre-sales, salg og tekniske team av alle kanalpartnere. Den dedikerte opplæringsserien fokuserer på utvikling og integrering av Copilot for M365-applikasjoner. I tillegg vil det bli gitt støtte for bygging og markedsføring av Microsoft Copilot- og Azure AI-tjenester. Initiativet har som mål å utvikle effektive markedsstrategier og øke kundenes interesse for disse teknologiene.

CSP-er og andre partnere som ønsker å legge til generativ AI i tilbudet sitt, kan nå enkelt få tilgang til ytterligere informasjon og ressurser via målsiden ALSO AI Academy.

ALSO - Technologie-Provider  

ALSO Holding AG (ALSN.SW) (Emmen/Sveits) er en av de ledende teknologileverandørene for IKT-bransjen, for tiden aktiv i 30 land i Europa og i totalt 144 land over hele verden via PaaS-partnere. ALSO-økosystemet omfatter et totalt potensial på rundt 120 000 forhandlere, som vi tilbyr hardware, software og IT-tjenester fra mer enn 700 leverandører i over 1450 produktkategorier. I sirkulærøkonomiens ånd leverer selskapet alle tjenester fra anskaffelse til renovering fra en enkelt kilde. Forretningsaktivitetene dekker for Supply, Solutions og service. Supply inneholder transaksjonsområdet for hardware og software. Solutions avdelingen støtter kundene i utviklingen av skreddersydde IT-løsninger. Abonnementsbaserte skytilbud for programvare og maskinvare samt plattformer for cybersikkerhet, IoT, virtualisering og AI er fokuset for Service-avdelingen. Hovedaksjonær er Droege Group, Düsseldorf, Tyskland. For mer informasjon, besøk: https://also.com.